Krvotok i srce čoveka na dresu španskog četvrtoligaša (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2018, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvotok i srce čoveka na dresu španskog četvrtoligaša (VIDEO)

Klub Zamora pokazao neobičnu treću garnituru.

Fudbalski klub Zamora, čije ime nema veze s legendarnim španskim predratnim golmanom već je to grad s oko 60.000 duša, pokazao je dres na kojem je glavnim motiv ljudski krvotok i srce s klupskim grbom u njemu. Nije u pitanju nikakva dobrotvorna akcija niti je Zamorin sponzor postao neki zavod za transfuziju krvi.

Nuevas camisetas del ZCFoficial 18/19 by #Kappa. ¿Qué os parecen? pic.twitter.com/cqJfsvpfPL— Football >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Room (footballroom20) October 10, 2018

Zamisao je kluba da na taj način ukaže da prisnu vezu s gradom i njegovim stanovništvom.

- Krv. To je crvena tečnost koja pronosi život kroz naše telo, oživljava srce i teče da bi nam pospešila osećanja - ukazuju u Zamori na emocije koje se s krvlju rode između kluba i navijača u lokalnom življu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.