Krunićeva zaustavljena  u Pekingu

Izvor: RTS, 02.Okt.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunićeva zaustavljena u Pekingu

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić eliminisana je u drugom kolu turnira u Pekingu, pošto je izgubila od Čehinje Katarine Sinijakove sa 2:0, po setovima 7:6 (7:2), 6:2.
Naša teniserka je dobro ušla u meč i do samog finiša prvog seta bila ravnopravna sa suparnicom koja je 40. na listi teniserki.

Krunićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je propustila set-loptu u finišu prvog seta, pa se ušlo u taj-brejk, koji je protivnica ubedljivo dobila sa 7:2.
U nastavku meča naša teniserka je povela sa 2:0 i nagovestila mogući rezultatski preokret, ali potom potpuno "potonula" i dozvolila rivalki da sa šest uzastopnih gemova završi meč.
Turnir u Pekingu igra se za nagradni fond od 1.525.245 dolara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krunić eliminisana u Pekingu

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2018

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić eliminisana je u drugom kolu turnira u Pekingu, pošto je danas izgubila od Čehinje Katarine Sinijakove 7:6 (7:2), 6:2 Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić eliminisana je u drugom kolu turnira u Pekingu, pošto...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.