Krunić u osmini finala turnira u Taškentu

Izvor: Beta, 26.Sep.2017, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić u osmini finala turnira u Taškentu

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se danas u osminu finala turnira u Taškentu, pošto je pobedila 99. teniserku sveta, Belgijanku Rišel Hogenkamp posle dva seta, 7:6, 6:0.Krunić, 56. teniserka sveta, pobedila je za nešto više od sat vremena. U prvom setu nije bilo brejka, pa je set rešen posle taj-brejka, koji je Krunić dobila sa 7:5. Srpska teniserka je bez problema osvojila drugi set, uz tri brejka i bez izgubljenog gema i plasirala se u osminu finala.Šesti nosilac Krunić će igrati protiv slovačke teniserke Jane Čepelove.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krunić u osmini finala turnira u Taškentu

Izvor: RTS, 26.Sep.2017

. Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u osminu finala turnira u Taškentu, pošto je pobedila 99. teniserku sveta, Belgijanku Rišel Hogenkamp posle dva seta, 7:6, 6:0. Krunićeva će u osmini finala igrati protiv slovačke teniserke Jane Čepelove.

Nastavak na RTS...

TAŠKENT: Aleksandra Krunić prošla Hogenkamp

Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2017

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se danas u osminu finala turnira u Taškentu, pošto je pobedila 99. teniserku sveta, Belgijanku Rišel Hogenkamp posle dva seta, 7:6, 6:0.. . Krunić, 56. teniserka sveta, pobedila je za nešto više od sat vremena. . U prvom setu nije bilo brejka, pa je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.