Krunić poveo 18 igrača, ovo je spisak

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić poveo 18 igrača, ovo je spisak

Trener fudbalera Radničkog Simo Krunić odlučio je danas da na prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu Evropa protiv estonske Flore povede 18 igrača.

On je još jednom ponovio da bi protiv Flore treba biti na oprezu, obzirom na to da estonska ekipa poseduje "veliki kvalitet".

"Gledali smo ih i dobro analizirali. Radi se o jako dobroj ekipi, koja je prva na tabeli u svojoj ligi, u punom je jeku sezone i u svom sastavu ima ozbiljne fudbalere. Čeka nas izuzetno težak i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << naporan meč. Nova smo ekipa, nismo imali puno vremena da se pripremimo, a imamo i problema sa povredama. S druge strane imamo i igrače koji nisu prošli pripreme u Sloveniji sa nama i nisu na maksimumu fizičke spreme, tako da moramo da budemo oprezni", rekao je Krunić.

Ekspedicija Radničkog danas je sa Čaira krenula na svoje drugo uzastopno učešće u Evro kupovima. Nišlije su se okupile u 15 sati na svom stadionu, a sat kasnije su krenuli put Beograda. U glavnom gradu će prenoćiti, a onda u sredu, u ranim jutarnjim časovima, poleteti s aerodroma "Nikola Tesla" za Estoniju.

U Talinu bi Nišlije trebalo da budu već oko podneva, a u predvečernjim časovima planiran je trening na stadionu Flore, prvog protivnika u novoj, a u ukupno petoj “odiseji” niškog kluba u takmičenjima starog kontinenta.Radnički će u Estoniji imati odlične uslove za igru i rad. Temperatura vazduha u Talinu ovih dana ne prelazi 20 stepeni, a utakmica će se igrati na modernoj “Le Kok Areni”, kapaciteta 14.405 gledalaca, na kojoj su madridski Real i Atletiko prošlog avgusta odigrali meč Superkupa Evrope.

"Ne smemo da ih potcenimo, jer ako to učinimo nećemo proći dobro. Ućićemo u utakmicu da se nadigravamo, nama je bitno da u prvoj utakmici postignemo gol i da se u Niš vratimo sa rezultatom koji će nam dati dobru šansu da naredne sedmice pred našim navijačima izborimo prolaz dalje. Svesni smo da nas čekam okršaj sa spremnom i uigranom ekipom, ali verujemo da imamo snage da iznesemo ovaj dvomeč", rekao je Krunić.

Levi bek Radničkog Stefan Djordjević optimista je pred duel sa prvoplasiranim timom estonskog prvenstva.

"Nismo imali puno vremena da se spremimo za sve ovo. Malo nas je ostalo iz prošlosezonske ekipe, imamo dosta novajlija i novi stručni stab, ali verujem u ovaj sastav. Imamo kvalitet i možemo da prodjemo dalje ukoliko damo svoj maksimum. Oni su opasan protivnik i moraćemo da budemo veoma obazrivi. Razmišljamo samo o Flori, jer bi bilo pogubno da sada mislimo o potencijalnom duelu sa Ajntrahtom iz Frankfurta. Čeka nas težak izazov, ali sam optimista", kazao je Djordjević.

Na spisku putnika za Talin su:

Marko Knežević, Nikola Petrović, Aleksandar Todorovski, Ivan Ostojić, Lazar Djordjević, Stefan Djordjević, Nikola Stevanović, Aleksa Jovanović, Taras Bondarenko, Riota Noma, Nemanja Tomić, Saša Stojanović, Veljko Batrović, Dejan Meleg, Nikola Čumić, Erik Jirka, Milan Makarić i Milan Bojović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.