Krunić nije više trener Radničkog

Izvor: Beta, 19.Avg.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić nije više trener Radničkog

Upravni odbor fudbalskog kluba Radnički odlučio je danas da sporazumno raskine ugovor o saradnji sa stručnim štabom na čelu sa trenerom Simom Krunićem.Rukovodstvo vicešampiona Srbije, kako se navodi u saopštenju, nije zadovoljno onim što je prikazano u dosadašnjem delu sezone, a pre svega načinom igre, koji nije u skladu sa tradicionalnim ofanzivnim stilom Radničkog.Kako se dodaje, klub je već "ozbiljno pristupio pronalaženju adekvatnog kadrovskog rešenja, koje će odgovoriti izazovima koji su pred Radničkim"."Više puta u prošlosti istaknuto je da rukovodstvo Radničkog zahteva od stručnog i igračkog kadra da na terenu u svakom trenutku iskažu maksimalno zalaganje i igraju na gol više. Ako nisu spremni da pokažu ono što se od njih zraži i na najbolji način odgovore ambicijama koje klub bogate tradicije kakav je Radnički gaji, spremni smo da promenimo sve one koji nisu dorasli da odgovore tim izazovima", navodi se u saopštenju kluba s Čaira.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krunić nije više trener Radničkog

Izvor: B92, 19.Avg.2019

Upravni odbor fudbalskog kluba Radnički odlučio je da sporazumno raskine ugovor o saradnji sa stručnim štabom na čelu sa trenerom Simom Krunićem...Rukovodstvo vicešampiona Srbije, kako se navodi u saopštenju, nije zadovoljno onim što je prikazano u dosadašnjem delu sezone, a pre svega načinom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.