Krunić: Izvinjavamo se se celoj Srbiji

Izvor: RTS, 18.Jul.2019, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić: Izvinjavamo se se celoj Srbiji

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Simo Krunić, posle eliminacije od estonske Flore u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, izvinio se navijačima i rekao da je svestan da je krivica do njegovog tima.
Fudbaleri Radničkog iz Niša eliminisani su u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su u revanš meču remizirali protiv Flore iz Talina 2:2 (0:0). U prvom meču bilo je 2:0 za Estonce.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Pokušavali smo da napadamo, dali smo dva gola, ali dva smo nažalost i primili. Čestitam igračima, dali su maksimum, ali očigledno je presudio prvi meč. Prvi gol primili smo zbog pada koncentracije, a znali smo da su jaki na prekidima. Nedostajalo je malo sreće. Izvinjavam se celoj Srbiji i našoj publici zbog ispadanja, teško je pričati, ali svesni smo da je do nas", rekao je Krunić na konferenciji za medije.
On je kazao i da nije iznenađen zbog nešto "hladnijeg prijema" kod publike.
"To što je bilo na poslednjem meču sa Čukaričkim, bilo je, ali ja sam profesionalac, dajem sve za svoj klub, pa tako i sada za Radnički", poručio je Krunić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Čairu se čulo "Simo, odlazi", Krunić odgovorio navijačima!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2019

Nakon eliminacije od Flore, trener Radničkog čestitao rivalu...Trener fudbalera Radničkog Simo Krunić rekao je večeras da je razlog ispadanja njegove ekipa u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa loša utakmica u Talinu i izvinio se naciji i navijačima niškog kluba zbog lošeg rezultata..."Čestitao...

Nastavak na Sportske.net...

Tončev otvorio dušu nakon eliminacije od Flore, najveći problem u Srbiji - fudbaleri?

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2019, 21:48

Da li je prvi čovek Radničkog u pravu?..Prvi čovek Radničkog Ivica Tončev ocenjuje da je neuspeh u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Flore iz Talina velika lekcija za sve u klubu, ali i sve u srpskom fudbalu..."Fudbalski klub  Radnički ne traži bilo kakva opravdanja za neuspeh u kvalifikacijama...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.