Krstičić obradovao zvezdaše: Ugovor je formalnost!

Izvor: Mondo, 03.Sep.2018, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstičić obradovao zvezdaše: Ugovor je formalnost!

"Nema nikakvih problema!", dvaput je ponovio Nenad Krstičić nakon trijumfa u Novom Sadu.

Nenad Krstičić je u Crvenu zvezdu stigao prošlog leta i već sada se može reći da je taj potpis bio jedan od najboljih poteza koje je rukovodstvo kluba "povuklo" u ovoj deceniji. To se još jednom videlo u nedelju uveče, na terenu novosadskog "Karađorđa".

Ušao je u drugom poluvremenu i učestvovao u akcijama za oba gola, kojima je trijumf nad Vojvodinom samo uvećan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (4:1), a dobre vesti koje čekaju zvezdaši - saopštio je posle meča.

Čelnici kluba su posle plasmana u Ligu šampiona saopštili da će razgovarati s igračima kojima ugovori ističu narednog leta, a jedan od njih je i Nenad Krstičić. Nezvanično se moglo čuti da će on biti prvi od onih koji će produžiti vernost, uz Stojkovića i Savića...

"Jeste, to je sad samo formalnost!", rekao je Krstičić za MONDO posle meča.

"Treba još samo da se priča s mojim menadžerima i to je to. Nema nikakvih problema. Da li ćemo ovih dana ili posle reprezentativne pauze, pošto sutra idem na okupljanje 'orlova' - videćemo. Ne znam zaista još ništa o dužini ugovora (nezvanično četiri godine, prim. aut.), i oko toga treba da pričaju s menadžerima, ali ja sam rekao - zaista nemam nikakvih problema sa tim".

Zvezda će tako zadržati "pluća" svog tima i u narednom periodu, a impresivnu fizičku spremu su komentarisali i fudbaleri Vojvodine nakon ove utakmice.

"Imamo više utakmica od njih i sigurno da smo fizički dobri, iako je bilo par umornih igrača posle meča u Salcburgu. Mi smo profesionalci, biće mečeva do kraja, šef rotira i umor neće doći do izražaja...", prokomentarisao je Krstičić i osvrnuo se na šesti trijumf.

"Ušli smo ozbiljno u utakmicu i istina je da je bilo teško posle meča u Evropi, međutim znamo od početka da je prvenstvo najbitnije i 'dupla kruna'. Videlo se kako smo ozbiljni ušli, imali su i oni neke šanse, ali mislim da smo zasluženo slavili".

Emotivno pražnjenje?

"Plašili smo se malo toga jer smo prošle sezone pred pauzu i posle Evrope imali neke kikseve. Zato smo se pripremili kako treba i hvala Bogu dali drugi gol i priveli meč kraju".

Više puta je prethodnih nedelja isticao da mu je san da sa Crvenom zvezdom igra u Ligi šampiona, a šta je naredni, pošto je taj ispunio prošle srede u Salcburgu?

"San je naravno 'dupla kruna'. To je sledeće! Ja sam od prvog kola govorio o Ligi šampiona i nisam spominjao Evropu - samo Ligu šampiona. Igrali smo već Ligu Evrope, a sad su nam se lepo namestili protivnici. Dali smo sve od sebe i zasluženo prošli u grupe", rekao je Krstičić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.