Krstić postao otac

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Okt.2010, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstić postao otac

Kapiten reprezentacije Srbije i igrač Oklaohome Nenad Krstić postao je otac. Njegova supruga Tanja rodila je u četvrtak, u Oklahomi, devojčicu kojoj su srećni roditelji dali ime Elena.
Centar Tendersa je dolazak svoje naslednice na svet proslavio sa nekolicinom svojih najbližih, koji su se u tom trenutku i tim povodom našli kod njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u Americi. Krstićev kum Nemanja Bjelica, koji je sa Kaha Laboralom na američkoj turneji, prisustvovao je proslavi.
Nenad je još uvek na bolovanju, zbog operacije prsta, pa će biti u prilici da Tanju i Elenu lično, iz porodilišta, dovede kući.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.