Krstajić pojačao stručni štab orlova

Izvor: Mondo, 17.Mar.2018, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić pojačao stručni štab "orlova"

Na okupljanju reprezentacije Srbije u ponedeljak u Staroj Pazovi pojaviće se novi saradnik Mladena Krstajića

Foto: MN Press

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić pojačao je stručni štab.

On je pozvao u svoj tim Milana Rastavca, do prošlog leta šefa stručnog štaba niškog Radničkog, a sada prvoligaša Ksantija iz Grčke, prenosi "Sportski žurnal".

Ksanti i FSS sklopili su ugovor o saradnji koji podrazumeva nesmetano angažovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Rastavca u radu reprezentacije Srbije u pripremnom periodu za Svetsko prvenstvu ovog leta u Rusiji.

Grčki tim obavezao se da će Rastavac biti uz "orlove" kada to bude potrebno.

Trener Ksantija tako će se već u ponedeljak pojaviti na okupljanju reprezentacije Srbije u Staroj Pazovi pred dve prijateljske utakmice protiv Maroka u Italiji i Nigerije u Engleskoj.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Krstajić pojačao stručni štab pred Mundijal

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2018

Stručni štab fudbalske reprezentacije Srbije pojačane je uoči kontrolnih utakmica sa Marokom i Nigerijom. Novi član Krstajićevog tima biće trener grčkog Ksantija...Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić okupiće u ponedeljak igrače koje je pozvao za duele sa Marokom i Nigerijom,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.