Krstajić ipak smenjen, Perković novi predsednik Radnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2020, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić ipak smenjen, Perković novi predsednik Radnika

Doskorašnji selektor Srbije Mladen Krstajić uzalud je povukao ostavku na mesto predsednika fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine, pošto je ipak smenjen na današnjoj sednici Skupštine.

Za novog predsednika izabran je Predrag Perković.

Krstajić je pre tri meseca podneo ostavku, a nakon što ga Skupština nije smenila pre dva dana, rekao je da je povlači jer u ovim teškim vremenima želi da pokaže odgovornost.

Radnik je s Krstajićem na čelu od kluba koji se borio za opstanak, dva puta izašao na evropsku scenu i osvojio Kup, a u trenutku prekida sezone zbog pandemije korona virusa bio je šesti na tabeli Premijer lige BiH.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstajić ipak smijenjen, Perković novi predsjednik Radnika

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2020

Doskorašnji selektor Srbije Mladen Krstajić uzalud je povukao ostavku na mjesto predsjednika fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine, pošto je ipak smijenjen na današnjoj sjednici Skupstine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Krstajić ipak smenjen, Perković novi predsednik Radnika

Izvor: RTS, 28.Mar.2020

Nekadašnji selektor Srbije Mladen Krstajić uzalud je povukao ostavku na mesto predsednika fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine, pošto je ipak smenjen na sednici Skupstine kluba. . Umesto Krstajića, za novog predsednika...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.