Krstajić: Spremni smo za Zvezdu

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Okt.2010, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Spremni smo za Zvezdu

Od­lič­no je igrao Mla­den Kr­sta­jić u tan­de­mu sa Ste­fa­nom Sa­vi­ćem, a ipak, u tu­žnom ras­po­lo­že­nju na­pu­stio je sta­di­on u Bra­gi. Par­ti­zan je iz pr­vog di­rekt­nog šu­ta pri­mio gol, a ka­pi­ten šam­pi­o­na Sr­bi­je taj po­da­tak opi­sao je jed­nom reč­ju:
Ža­lo­sno! >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Ža­li Kr­sta­jić što Par­ti­zan iz Por­tu­ga­la ne no­si u Be­o­grad pr­vi bod u Li­gi šam­pi­o­na:
Od­i­gra­li smo egal utak­mi­cu i po­sle is­pi­ti­va­nja sna­ga sa obe stra­ne do­šao je taj ne­sreć­ni slo­bo­dan uda­rac ko­ji su Por­tu­gal­ci is­ko­ri­sti­li. U dru­gom po­lu­vre­me­nu mi smo is­ko­ri­sti­li ne­ke na­še šan­se i Bra­ga je u po­sled­njem mi­nu­tu po­no­vi­la ono što smo zna­li o njoj – da je naj­ja­ča u tran­sfor­ma­ci­ji. Iz­gu­blje­na lop­ta na sre­di­ni, kon­tra i gol.
Pre­da­je me­đu­tim, ne­ma:
Na­ma je sa­da da do­bi­je­mo ka­ko zna­mo u Be­o­gra­du i opet će sve bi­ti u na­šim ru­ka­ma.
Upi­tan da li će ovaj po­raz osta­vi­ti ne­ga­tiv­ne po­sle­di­ce na fud­ba­le­ri­ma Par­ti­za­na uoči ve­či­tog der­bi­ja sa Cr­ve­nom zve­zdom, Kr­sta­jić je ka­te­go­rič­ki od­go­vo­rio:
Ni­ka­ko! Ne vi­dim za­što bi nas po­re­me­tio pred meč sa nji­ma. Ni­je sra­mo­ta iz­gu­bi­ti ova­ko utak­mi­cu. Igra­li smo mu­ški, i što se ti­če igre mo­že­mo da bu­de­mo za­do­volj­ni.
A što se ti­če dru­ge utak­mi­ce u gru­pi u ko­joj je Ar­se­nal de­kla­si­rao Ša­htjor 5:1 i pod­se­ća­nja da će u po­sled­njem me­ču do­če­ka­ti i Par­ti­zan, Kr­sta­jić je uz osmeh za­klju­čio:
Mi ne­će­mo pri­mi­ti pet ko­ma­da!
Z. S.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.