Krstajić: Oni čuvaju svoje pozicije, a ne mene i Stanojevića

Izvor: Blic, 05.Sep.2011, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Oni čuvaju svoje pozicije, a ne mene i Stanojevića

Sportski direktor Partizana Mladen Krstajić nema nameru da pusti da se završi priča o sukobu u Humskoj i iznerviran javnim istupima potpredsednika kluba Mileta Jovičića i člana Upravnog odbora Dragoljuba Vukadinovića rekao je da uprava samo "čuva svoja mesta".

Podsetimo, oni su rekli kako je predsednik Dragan Đurić „sačuvao" trenera Stanojevića na klupi, kao i da je predlog kluba da se svi članovi kazne oduzimanjem petine godišnje plate.

„Dogovori >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << postoje da bi se poštovali, ali je ružno da se on prekrši samo dan posle sednice. Postojao je čvrst dogovor da se niko ne obraća javnosti, da svi detalji ostanu iza zatvorenih vrata. Ne razumem odakle medijska samoisticanja, samoreklamiranje. Dolivaju ulje na vatru i obmanjuju javnost koja prati dešavanja u Partizanu", rekao je Krstajić a prenosi „Sportski žurnal".

Sportski direktor bio je spreman da napusti Humsku ukoliko trener Aleksandar Stanojević bude smenjen i istakao je da nije istina da je predsednik Đurić sačuvao mesto srpskog stručnjaka.

„Niko nije sačuvao ni trenera, ni mene. Oni su samo čuvali svoje pozicije, za koje se grčevito bore. Koliko im je stalo do njih najbolje se vidi iz toga što svakog dana menjaju izjave i počinju da lutaju. Moramo da budemo iskreni i stojimo iza svojih reči. Ja se ne bojim javnosti, svoj sam čovek i stojim iza svakog komentara", rekao je između ostalog Krstajić i dodao da je klub ispred svih.

"Biću prvi koji će da digne ruku ako je vreme da trener ide. Partizan je najbitniji u celoj priči i istina koju zaslužuju naši navijači", zaključio je Krstajić.

Povezane vesti: Đurić odlazi, Babović u fotelji predsednika Stanojeviću otkaz, Milinković novi trener Partizana! Stanojević: Nije istina da je finansijska situacija u klubu stabilna Stanojević ostaje trener Partizana Stanojević ostaje do 2013, u Partizan stižu četiri pojačanja

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstajić: Branili su oni sebe!

Izvor: Večernje novosti, 05.Sep.2011

Sportski direktor Partizana žestoko reagovao na izjave da je trenera spasio predsednik kluba. Mladen: Niko nije sačuvao ni trenera ni mene. Oni su time samo spasili svoje pozicije, za koje se grčevito bore

Nastavak na Večernje novosti...

Nema mira u Partizanu

Izvor: RTS, 05.Sep.2011

Nove ratne sekire su otkopane u Humskoj. Na izjavu potpredsednika Partizana Mileta Jovičića, da je predsednik Dragan Đurić spasao trenera Stanojevića smene, burno reagovali strateg crno-belih i sportski direktor Mladen Krstajić. Razočaran sam, ne znam šta više da očekujem, rekao Stanojević....

Nastavak na RTS...

Stanojević: Drago mi je što sam sve vreme pod lupom

Izvor: Blic, 05.Sep.2011

Bura u Humskoj se ne stišava. Javni nastup potpredsednika Partizana Mileta Jovičića iznenadio je i razočarao prvo Mladena Krstajića, a zatim i trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića. ..Jovičić je prekršio dogovor da se ne izlazi u javnost sa informacijama sa sednice Uprave, što nije naišlo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.