Krstajić BLISTA posle pobede Radnika: Pišemo istoriju!

Izvor: Mondo, 12.Jul.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić BLISTA posle pobede Radnika: Pišemo istoriju!

Predsednik bijeljinskog Radnika Mladen Krstajić prezadovoljan je partijom semberijskog tima protiv Spartaka iz Trnave (2:0) u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali je i pozvao na oprez pred revanš u Slovačkoj.

Radnik je pred oko 5.000 gledalaca sinoć u Banjaluci stigao do velike pobede majstorskim pogocima Nedima Mekića i kapitena Velibora Đurića, ali što je još važnije, potpuno je kontrolisao igru protiv favorizovanih Slovaka, koji nisu uspeli da kreiraju nijednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stopostotnu priliku.

Doskorašnji selektor Srbije Mladen Krstajić, koji je prvi čovek bijeljinskog kluba, u izjavi za naš portal najpre je čestitao izabranicima Mladena Žižovića na odličnoj fudbalskoj predstavi na Gradskom stadionu.

"Čestitke igračima i stručnom štabu, bila je to odlična takmičarska utakmica. Pobedili smo veliku ekipu. Radnik piše istoriju, ovo je bila naša prva pobeda u međunarodnim takmičenjima", rekao je Krstajić.

Njihov predsednik je dodao da ništa još nije rešeno iako su dva pogotka pristojna zaliha za revanš na stadionu "Anton Malatinski" u Slovačkoj.

Slovaci u Banjaluci: Kosovo je srce Srbije!(VIDEO)

"Sad moramo da budemo mirni i koncetrisani uz poštovanje protivnika i da bez straha putujemo u Trnavu gde nam predstoji revanš, koji neće biti nimalo lagan. Dočekaće nas 10-15 hiljada slovačkih navijača. Trebamo ostati mirni i skoncentrisani i bez euforije se spremati za tu utakmicu".

POVEZANE VIJESTIĐurić za MONDO: Najveća pobjeda u istoriji RadnikaŽižović: Zasluženo, ali ima prostora za napredak!

Krstajić se na kraju zahvalio i svima koji su doprineli da se Bijeljinci u Banjaluci osećaju kao kod kuće.

"Veliko hvala Borcu, gradu Banjaluci i Vladi Republike Srpske koji su omogućili da se osećamo kao domaćini. Zahvalnost dugujemo i banjalučkim navijačima, kao i onima iz Bijeljine koji su doputovali na Gradski stadion da bodre svoj klub", naglasio je nekadašnji fudbaler Partizana, Verdera i Šalkea.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.