Kroz Srbiju od 13. do 19. juna

Izvor: RTS, 31.Mar.2011, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kroz Srbiju" od 13. do 19. juna

Međunarodna biciklistička trka "Kroz Srbiju" biće održana 51. put ove godine od 13. do 19. juna, saopštili su danas organizatori te manifestacije.

Specifičnost ovogodišnje trke je činjenica da će učesnici, osim u Srbiji, pojedine deonice voziti i u istočnom delu Republike Srpske.

Etapna mesta su Ruma, Pale, Bajina Bašta, Niš, Sokobanja i Kladovo. Poslednja etapa startuje u Lepenskom Viru, a cilj je u Beogradu.

Pokrovitelji trke, koja će osmu godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zaredom biti održana pod sloganom "Turizam i biciklizam zajedno", su Ministarstvo omladine i sporta i Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja Srbije.

Poznata sportsko-turistička manifestacija ove godine posvećena je promociji Dunavske strategije.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.