Kros Ozilu: Lupetaš gluposti

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2018, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kros Ozilu: "Lupetaš gluposti"

Jasna poruka doskorašnjem saigraču iz reprezentacije...

Toni Kros je navode Mesuta Ozila nazvao glupostima.

"Sigurno da je Mesut mnogo uradio za reprezentaciju i da je zaslužio da ode na mnogo bolji način i uz više respekta", kaže fudbaler Reala.

"Ali, priča gluposti, u nacionalnom timu i u federaciji nikada nije bilo rasizma, nema smisla da to navodi kao razlog", oštar je Kros.

"Pročitao sam saopštenje, neke stvari su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << istina, ali su ostale u senci zaista neverovatnih i netačnih tvrdnji", ponovio je Kros.

On ostaje.

"Da igraću i 2020. razgovarao sam sa selektorom, neću da se oprostim na ovaj način i hoću da budem uz Jogija Leva i zahvalim mu se na svemu što je učinio za mene", potvrdio je Kros.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kros: Ozil priča gluposti, ne postoji rasizam u Nemačkoj

Izvor: RTS, 16.Avg.2018

Nemački fudbaler Toni Kros kritikovao je doskorašnjeg saigrača iz reprezentacije Mesuta Ozila zbog tvrdnji da je na svojoj koži osetio rasizam i nepoštovanje. . Ozil, prvak sveta sa Nemačkom u Brazilu 2014, odlučio je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.