Krojf o raku pluća: Ovo je utakmica u kojoj ćemo pobediti

Izvor: Blic, 23.Okt.2015, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krojf o raku pluća: Ovo je utakmica u kojoj ćemo pobediti

Legendarni holandski fudbaler Johan Krojf izrazio je uverenje da će pobediti rak pluća, kojeg su mu lekari dijagnostifikovali ranije ove nedelje.

Trostruki osvajač Zlatne lopte trenutno je na dodatnim testiranjima, kako bi bilo utvrđeno u kojoj fazi je teška bolest.

„Ovo je utakmica u kojoj ćemo pobediti", rekao je Krojf, a prenosi El Mundo Deportivo.

Šezdesetosmogodišnji Holanđanin bio je strastveni pušač, a duvan je ostavio 1991. godine, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je kao trener Barselone doživeo infarkt i imao dve operacije na srcu.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena završio je trenersku karijeru 1996. godine i od tada je obavljao razne administrativne poslove u Ajaksu i Barseloni.

Pod Krojfovim vođstvom Barselona je osvojila četiri titule prvaka Španije i prvu titulu prvaka Evrope 1992. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.