Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2020, 20:52

Kriza pritiska Rems, Rajković može da ode za samo 5.500.000 evra

Velika šansa za kupce

Izbor za najboljeg golmana francuskog šampionata nije samo podigla vrednost Predragu Rajkoviću, već ga je učinila jako interesantnim znatno kvalitetnijim timovima od Remsa. Posle sjajnih odbrana u možda prelomnoj sezoni njegove dosadašnje karijere, Rajković je pokazao zrelost za viši nivo, a Sevilja je navodno već spremila ljude zadužene za zatvaranje ovog posla.

Rajković se na Monćijevom radaru nalazi još iz vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kada je je srpski golman branio u Makabiju iz Tel Aviva, a mediji bliski klubu iz Andaluzije smatraju da će Sevilja sigurno krenuti po potpis iz nekoliko razloga.

Prvo, Sevilji je potrebno da Tomas Vaclik ima pravu konkurenciju na gol liniji, a Rajkoviću bi klub izgleda prvo dao vremena da se aklimatizuje na novu sredinu i uslove Primere, pre nego što bi mu dala ulogu startera. Drugo, Rajkovićeva trenutna vrednost daleko je ispod realne za čoveka sa etiketom najboljeg golmana Lige 1.

Naime, procenjuje se da bi Sevilja Rajkovića mogla da dobije za samo 5.500.000 evra zbog finansijske krize koja je pritisla Rems. Poznato je od ranije da su mnogi klubovi s slabijim finansijama postali ugrožena kategorija od starta pandemije COVID-19, a upravo bi nedostatak novac u kasi mogao da natera Rems da Rajkovića proda ispod cene...

Rems je navodno već rešio pitanje golmana za narednu sezonu. To bi trebalo da bude mladi Luj Peletije, koga je Strazbur nedavno otpustio, a Rems odmah uskočio da dogovori s njim uslove saradnje. Ali, taj posao još nije ozvaničen. Kao, uostalom, ni izlazni transfer Predraga Rajkovića.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Foto: ©Reuters

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.