Krivokapić i Vasiljević umesto Okuke na klupi Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivokapić i Vasiljević umesto Okuke na klupi Vojvodine

Dosadašnji pomoćni treneri Radovan Krivokapić i Zoran Vasiljević predvodiće ekipu Vojvodine do imenovanja novog šefa stručnog štaba, nakon što je Dragomir Okuka, posle remija sa Zemunom, podneo ostavku na svoju funkciju.

Do imenovanja novog šefa stručnog štaba, treninge fudbalera Vojvodine vodiće dosadašnji pomoćni treneri "stare dame" Radovan Krivokapić, koji će se zvanično voditi kao v.d. šefa stručnog štaba, i njegov saradnik Zoran Vasiljević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
To je odlučeno na elektronskoj sednici Upravnog odbora FK Vojvodina, na kojoj je istovremeno usvojena ostavka dosadašnjeg šefa stručnog štaba Dragomira Okuke.

Osim odlaska Okuke, drugih promena u stručnom štabu Vojvodine nema, što znači da će rad sa ekipom nastaviti i pomoćni trener Nemanja Krtolica, kao i trener golmana Milan Jovanić. Dragomir Okuka je sedmog septembra ove godine po drugi put preuzeo tim Vojvodine i od tada je ekipu predvodio na ukupno 12 utakmica, pri čemu je ostvario učinak od šest pobeda, jednog remija i pet poraza, uz gol-razliku 13:6.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.