Krivična prijava protiv direktora Mladog radnika

Izvor: S media, 18.Nov.2010, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv direktora Mladog radnika

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv sportskog direktora Fudbalskog kluba Mladi radnik, Miodraga R. (56), zbog sumnje da je ukrao 1,3 miliona dinara namenjenih za plate i nagrade treneru, saopštila je policija.

Kako se navodi u saopštenju, osumnjičeni je potpisao otpremnicu restoranu "Inn", u Požarevcu, na ime usluga fudbalerima, mada oni nisu koristili usluge!

Dodaje se da je Miodrag R. prekoračio službena ovlašćenja i bez odluke Upravnog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odbora kluba pozajmio od preduzeća "Inon Invest" 1.055.000 dinara.

Kreću i prvoligaši

PLS: BASK juri ka eliti

Miodrag R. osumnjičen je i za prevaru, jer je popravljao svoje vozilo u preduzeću "Opel Mirkos" na račun Fudbalskog kluba Mladi radnik.

Mladi radnik nastupa u drugostepenom takmičenju u Srbiji, a prošle godine je bio i u elitnom rangu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.