Kristofersen pobedio u veleslalomu u Alta Badiji

Izvor: Beta, 22.Dec.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristofersen pobedio u veleslalomu u Alta Badiji

Norveški skijaš Henrik Kristofersen pobedio je danas u veleslalomu, trci Svetskog kupa održanoj u italijanskoj Alta Badiji.Kristofersen je pobedio rezultatom 1:57,33 minuta. On je posle prve vožnje bio šesti, ali je odličnim nastupom u drugoj seriji trijumfovao i ostvario 20. pobedu u Svetskom kupu, a drugu u sezoni.On je preuzeo prvo mesto u plasmanu veleslaloma i Svetskog kupa.Drugo mesto u današnjoj trci zauzeo je Francuz Siprijen Sarazan sa 0,31 sekundom zaostatka, a treći je bio Slovenac Žan Kranjec sa 0,39 sekundi zaostatka.Vodeći posle prve vožnje Lif Kristijan Nestvold Hagen, trku je završio na 11. mestu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristofersen pobednik veleslaloma u Alta Badiji

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2019

Norveški skijaš Henrik Kristofersen pobedio je danas u veleslalomu, trci Svetskog kupa održanoj u italijanskoj Alta Badiji...Kristofersen je pobedio rezultatom 1:57,33 minuta. On je posle prve vožnje bio šesti, ali je odličnim nastupom u drugoj seriji trijumfovao i ostvario 20. pobedu u Svetskom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.