Kristijano reagovao, ovo je advokat specijalista, hoće li posle svega Ronaldo biti još bogatiji?

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano reagovao, ovo je advokat specijalista, hoće li posle svega Ronaldo biti još bogatiji?

Jasno, angažovao je najbolje od najboljih, kancelariju koja obično dobija ovakve slučajeve, ali ne samo to, ako ga oslobode, onda će mu i dodatno napuniti džepove...

Kristijano Ronaldo je posle reakcija na optužbe Kristijane Majorge, angažovao i advokata koji će ga zastupati u slučaju, i to najboljeg mogućeg.

Naime, njegov novi zastupnik biće Amerikanac Dejvid Česnof čiji su klijenti, Šakil O'Nil, Majk Tajson, Agasi, ali i Bruno Mars, Leo Di Kaprio, Paris >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Hilton, porodica Majla Džeksona.

Jasna je i Ronaldova namera, Česnof i Šonfeld kancelarija ima sedište u Las Vegasu i jedna je od najpoznatijih u Americi. Oni su specijalizovani upravo u slučajevima lažnih optužbi, iznuda, zavera radi finansijske koristi, dakle upravo za ono što Ronaldo tvrdi da Majorga pokušava deceniju posle navodnog silovanja.

I to nije sve, Česnof obično, ako dobije slučaj, naplati i odštetu za nanetu štetu i povredu časti klijenta, ne naravno samo od Majorge, njegova meta biće mediji, ali i kompanije koje bi eventualno raskinule ugovore sa Ronaldom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.