Kristijano otkrio, šta posle Juventusa?

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2019, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano otkrio, šta posle Juventusa?

Portugalac razmišlja o svojoj budućnosti.

Kristijano Ronaldo je napravio veoma značajan korak u svojoj karijeri kada je proteklog leta odlučio da pređe u Juventus.

Portugalcu nije odgovaralo mnogo toga u Realu, smatrao je da ne dobija doboljno veliku podršku, pa je stigao u Torino.

Tamo mu ide veoma dobro u prvoj polusezoni, najbolji je strelac Serije A, ali je za Foks istakao da razmišlja o tome šta posle Juventusa.

"Ne znam gde ću biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle Juventusa, želim da igram na najvišem nivou što duže, ali nikada ne bih odbacio opciju da se vratim u Sporting", otkrio je Kristijano.

On je svoju karijeru počeo u lisabonskim "Lavovima", pa ne bi bilo čudno da se na leto 2022. godine, kada mu ističe ugovor sa "Starom damom", odluči da se vrati u otadžbinu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.