Kristijano, a porez?

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano, a porez?

Šta će biti kada se Ronaldo odseli iz Španije?

Kristijano Ronaldo je prešao u Juventus i tako ne samo obezbedio sebi novi život na terenu, već i van njega.

Najviše problema u Španiji Portugalac je imao zbog poreza, odnosno neplaćanja istog.

Ronaldo je ostao dužan skoro 30 miliona evra, ali se nagodio sa državom da plati nešto više od polovine te cifre.

Ako se nadao da će se to "skloniti pod tepih" njegovim odlaskom sa Pirineja, vara >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se.

"Njegov transfer u Italiju ne menja ništa, on će i dalje morati da plati u roku od nekoliko meseci ili da barem da garanciju da će platiti kaznu", rekao je Hoze Marija, predstavnik španskih vlasti.

Najbolji fudbaler sveta se nije izvukao, ali ako mu je za utehu, njegove prihode na Devičanskim ostrvima Italija će oporezivati sa najviše sto hiljada evra.

Za njega "tričavih".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mandžukić: "Ronaldo u Juventusu? Baš me briga!"

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2018, 18:14

Hrvat je ili ravnodušan ili zna svoj prioritet...Transfer Kristijana Ronalda u Juventus je izazvao veliku pažnju ljudi širom sveta...Dok u Španiji žale, crno-beli deo Italije ga željno iščekuje i slavi ogromno pojačanje za torinski klub...I kada pomislite da gotovo niko nije ostao ravnodušan,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.