Kristijano Ronaldo - Ovo bi bila najveća izdaja u istoriji fudbala?!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2020, 10:50

Kristijano Ronaldo - Ovo bi bila najveća izdaja u istoriji fudbala?!

Neće se desiti, prosto, nerealno je očekivati ovaj rasplet. U ovom trenutku samo jedan klub može da priušti Portugalca koji je kamen oko vrata Juventusovih finansija...

Priča oko Kristijana Ronalda traje.

Navodno je nezadovoljan, rezultatima, izgledima Juventusa u narednoj sezoni, sa druge strane klub je u problemima, njegova plata od 30 miliona neto je kamen oko vrata.

Stiče se utisak da Juve želi da se okrene list i da je sa Ronaldom to nemoguće. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Priča o Pari Sen Žermenu je bila aktuelna pre Kovida, ali sada od toga nema ništa.

Sa druge strane, Real nije zainteresovan da ga vrati, pa se navodno pojavila priča oko Barselone.

Nju je lansirao Giljem Balag, ali jasno da od toga nema ništa.

Situacija je sledeća, niti bi Ronaldo otišao u Barselonu, niti bi Katalonci želeli da spoje njega i Mesija, iako bi to bio nož u srce Reala.

Sa druge strane, u ovom trenutku zbog teške situacije na tržištu, malo je verovatno da Juventus može da se, čak i da želi, oslobodi Kristijanovog ugovora.

Zbog toga verujemo, da osim PSŽ praktično nema kluba sa kojim bi Mendeš mogao da napravi dogovor, i to samo ako ode Nejmar što je takođe malo verovatno, jer Barsa nema novca za Brazilca koji je sinoć blistao protiv Atalante.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na pomolu najbolji tandem u istoriji fudbala - Ronaldo ponuđen Barsi

Izvor: RTS, 13.Avg.2020

Prema pisanju španskog novinara Giljema Balaga, Kristijano Ronaldo je ponuđen Barseloni od strane njegovog agenta. Portugalski fudbaler spreman je na promenu sredine, a uparivanje sa Leom Mesijem bio bi najzanimljiviji potez. . Ono što je do skoro bilo potpuno nezamislivo,...

Nastavak na RTS...

Tačno je! Evo šta se desilo sa Kristijanom Ronaldom!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020, 09:40

Da li je došao trenutak da Juventus više ne želi Ronalda i da Žorž Mendeš ne može da pronađe rešenje?..Kristijano Ronaldo je i dalje u samom vrhu svetskog fudbala, uz Lea Mesija, Nejmara, Roberta Levandovskog, ali odjednom se pojavila priča o odlasku iz Juventusa, ali i da njegov agent ne može...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.