Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2020, 14:22

Kristijan Belić cilja prvi tim Olimpijakosa: Zahvalan sam Martinsu što mi je pružio priliku

Velike ambicije mladog fudbalera

Talentovani srpski vezista Kristijan Belić pokako ali sigurno kroči sebi put ka prvom timu Olimpijakosa. Momak koji je ponikao u OFK Beogradu, a kasnije igrao i u omladinskom pogonu Vest Hema, od prošlog leta je u omladincima pirejskog kluba.

O tome da na njega ozbiljno računaju u crveno-belom dresu pokazuje i debi protiv Kalamate u Kupu Grčke, pa mladi fudbaler veruje da će biti u prilici da se domogne dresa seniorskog tima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"U početku sam bio srećan kada sam video svoje ime na spisku igrača za kup utakmici. To mi je samo po sebi dalo ogroman podsticaj za još veći rad. Kada sam video da trener želi da me uvede, osetio sam se ludo. Dok sam čekao da uđem mislio sam da je došlo vreme da mi se vrati za sve poteškoće kroz koje sam prošao poslednjih godina daleko od kuće i svoje domovine. Zahvalan sam gospodinu Martinsu što mi je pružio priliku", rekao je Belić za portal Amna.

Ambicije mladog fudbalera su potpuno jasne.

"Želim da budem spreman i u dobroj formi za pripreme, koje će nadam se biti sa prvim timom. To je moj krajnji cilj na kraju krajeva, da budem deo prvog tima Olimpijakosa", dodao je Belić.

Kvalitet mladog igrača je to što može da pokrije mesto defanzivnog veziste, ali i štopera.

"Osećam se ugodnije kao centralni vezni, jermogu da koristim svoje defanzivne, ali i ofanzivne veštine".

Boravak u Vest Hemu je bio od višestrukog značaja za Belića.

"Vest Hem je bio veliki izazov za mene. Biti u takvom klubu u tako mladom uzrastu bilo je veoma teško, ali ujedno i sjajno iskustvo, bez sumnje. Ono što sam najviše naučio jeste posvećenost tome da se uvek trudim da budem na najvišem nivou i da dajem sve od sebe, ne samo na utakmici, već i na svakom treningu", dodao je Belić.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.