Kris Pol: I meni i timu je bila potrebna promena

Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2017, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Pol: I meni i timu je bila potrebna promena

Doskorašnji plejmejker L.A. Klipersa Kris Pol smatra da će ekipa izvući korist od njegovog odlaska u Hjuston.

Pol je pre dve nedelje trejdovan u Hjuston, a Klipersi su u međuvremenu doveli reprezentativca Srbije Miloša Teodosića.

"Mislim da su prethodnih šest godina zaista sjajan period. Ali, smatram da je bilo pravo vreme za promenu, ne samo kada sam u pitanju ja, već i ekipa.

Svi su govorili: Gotovo je sa nama, nećemo uspeti, ne možemo preskočiti >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << narednu prepreku... Osetio sam da je došlo vreme da se nešto promeni.

Dobio sam priliku da rastem. Imali smo mnogo velikih momenata", rekao je Pol za sajt "Undefeated".

Pol demantuje da je jedan od razloga njegovog odlaska bila situacija sa Ostinom Riversom, sinom trenera Doka Riversa. Bilo je govora da je 32-godišnji igrač nezadovoljan povlašćenim tretmanom svog mlađeg saigrača od strane trenera ekipe.

"Baš kao što sam pozvao Grifina i ostale momke kada samo odlazio, isto tako sam se čuo i sa Ostinom. Želim mu svu sreću u budućnosti. Te tvrdnje nisu tačne. Ostin je dosta napredovao i sve je bolji. Čuo sam da se o tome pisalo. To ne zaslužuje nikakvu pažnju", istakao je Pol.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.