Kris Frum je pobednik Tur de Fransa!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2015, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Frum je pobednik Tur de Fransa!

Nairo Kintana je napao na Alpduezu, ali nije imao dovoljno snage da nadomesti razliku

Čuveni Alpduez opravdao je ono što se od njega očekivalo! Velika borba viđena je na pretposlednjoj etapi ovogodišnjeg izdanja Tur de Fransa, a kao najveći pobednik izašao je Kris Frum  koji je uspeo da sačuva prednost nad Nariom Kintanom. Tibo Pino je takođe “ izvukao“ učešće na ovogodišnjoj trci jer je došao do etapne pobede na čuvenom usponu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Napao je Nairo Kintana, smanjio minut razlike ali nije imao snage za preokret. Frum je uspeo da drži Kolumbijca na distanci i tako došao do druge pobede na Tur de Fransu u karijeri. Njemu je pripala i tačkasta majica što samo pokazuje koliko je bio dominantan na brdima.

Majica za najboljeg mladog vozača pripala je Nairu Kintani. Sutra se vozi poslednja etapa Tura, na Jelisejskim poljima, ali ona neće imati takmičarski značaj kada je generalni poredak u pitanju, već će sprinteri tradicionalno imati završnu reč.

Generalni poredak:

1.Kris Frum

2. Nairo Kintana

3. Alehandro Valverde

4. Vinćenco Nibali

5. Alberto Kontador

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Frumu Tur, Pino prvi na Alp dIezu!

Izvor: B92, 25.Jul.2015

Biciklista tima Skaj Kris Frum obezbedio je drugu titulu na trci Tur d’Frans, dok je Tibo Pino iz Fransez de Žua trijumfovao na pretposlednjoj etapi...Frum, koji je slavio na Turu i pre dve godine, pred poslednju, ceremonijalnu etapu do Jelisejskih polja u Parizu ima minut i 12 sekundi prednosti u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.