Krilni centar potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Megom

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 15:18

Krilni centar potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Megom

Bogoljub Marković potpisao prvi profesionalni ugovor sa Megom.

Marković je prethodne sezone nastupao za juniorski tim sa kojim se plasirao na finalni turnir juniorske Evrolige uz osvojene titule u ABA U19 ligi i prvenstvu Srbije, a debitovao je i za prvi tim Mege.

Po potpisivanju ugovora sa Megom, Bogoljub Marković je istakao da ga ovaj potpis motiviše da nastavi vredno da radi i napreduje.

"Veoma sam srećan što potpisivanjem prvog profesionalnog ugovora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nastavljam razvoj u Megi u čijim sam mlađim selekcijama doživeo predivne trenutke. To me motiviše i obavezuje da nastavim da vredno radim i napredujem kako bih opravdao ukazano poverenje. Ovom prilikom želeo bih i da se zahvalim svima u klubu na nesebičnoj podršci u ostvarivanju zajedničkih rezultata", izjavio je Marković.

U Megu je došao tokom leta 2021. godine i već u prvoj sezoni je osvojio tri titule sa mlađim selekcijama kluba, i to juniorsku Evroligu, juniorsku ABA ligu i titulu prvaka Srbije u kadetskoj konkurenciji, a nastupio je i za kadetsku reprezentaciju Srbije prošle godine na U17 Svetskom prvenstvu u Španiji.

U prethodnoj sezoni je osvojio juniorsku ABA titulu i titulu juniorskog prvaka Srbije, a debitovao je i za prvi tim Mege. U juniorskoj Evroligi je beležio 15 poena i 8,6 skokova po meču, dok je u juniorskom prvenstvu Srbije imao 22,4 poena, 10 skokova i 1,6 blokade po meču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bogoljub Marković potpisao prvi profesionalni ugovor sa Megom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2023

Mladi krilni centar Bogoljub Marković potpisao je prvi profesionalni ugovor sa ekipom Mege, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.