Izvor: MozzartSport.com, 07.Jul.2020, 19:45

Krenulo je! Lil prvi ponudio 25.000.000 evra za kanadsku haubicu

Belgijanci traže više

Mesecima se najavljivalo da će kanadski napadač Džonatan Dejvid (20) biti jedna od zvezda letnjeg prelaznog roka kada su u pitanju mladi igrači van ‘liga petice’ i borba je sada i zvanično počela.

Francuski Lil je ponudio Gentu čak 25.000.000 evra za talentovanog kanadskog napadača.

Već godinama Lil radi fenomenalan posao na polju skautinga zahvaljujući sposobnom direktoru Luisu Kamposu i nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << im promakao veliki potencijal Dejvida. Mladi Kanađanin je za samo dve sezone u Gentu postigao 26 golova na 50 prvenstvenih mečeva uz još 12 asistencija i skrenuo pažnju na sebe. S obzirom na godine i snagu ekipe u kojoj igra, reč je o sjajnom učinku zahvaljujući kojem je došao na radar bogatijih i većih klubova.

Prethodnih nedelja se spekulisalo da je Borusija Menhengladbah spreman da ponudi 25.000.000 evra za Dejvida, a sada je tu sumu pred Belgijance stavio Lil. Francuski klub će ovog leta skoro sigurno ostati bez udarne igle Viktora Osimena koji je u pregovorima sa Napolijem, a klub je napustio i francuski napadač Loik Remi. Zato su Dejvida projektovali kao prvu napadačku opciju od leta.

Međutim, zelenog svetla za transfer još nema jer Gent traži između 30.000.000 i 35.000.000 za svoju zlatnu koku. Izgleda da je licitacija tek počela i da će Lil i Menhengladbah morati da još zavuku ruku u džep za najtalentovanijeg napadača belgijskog prvenstva.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.