Krenulo i Srbima u Belgiji: Vukomanović do pobede stigao u sudijskoj nadoknadi

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2014, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krenulo i Srbima u Belgiji: Vukomanović do pobede stigao u sudijskoj nadoknadi

Golom u poslednjim sekundama Standard iz Liježa napravio malo iznenađenje i pobedom nad Gentom (2:1) stigao do sedmog mesta PRO lige

Malo i Srbima da krene u Belgiji! Posle sinoćnog stradanja Lirsa i komičnog autogola Bobana Bajkovića, te remija Mehelena, Ivan Vukomanović je sa svojim Standardom osvojio ceo plen na gostovanju favorizovanom Gentu (2:1). Naš stručnjak stigao je do celog plena u šokantnoj završnici, pošto je Standard do pobedonosnog gola stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u četvrtom minutu sudijske nadoknade kada je precizan Mujangi Bia.

Veliki posao napravio je Ivan Vukomanović, posebno ako se zna da su gosti u drugom poluvremenu imali igrača. Domaćin je imao više od igre, iako je Standard golom Kamagra poveo u 11.minutu. Videlo se da ekipi iz Liježa nedostaje samopouzdanja posle dva vezana poraza i porozne igre u odbrani.

Ipak, Standard je održavao remi do sudijske nadoknade. A onda je iz kontre ponetirao preko Bia. Asistent je bio najbolji igrač susreta Kamagro.

Ovim trijumfom Standard je stigao do sedmog mesta PRO lige i ponovo stekao šanse da se nađe u plej-ofu

PRO LIGA, 20.KOLO:

Vasland Beveren – Anderleht 0:2 (0:1)

/Defur pen29, Prat 93/

Šarlroa – Lirs 6:0 (2:0)

/Faure 4, 61, Diande 8, Bajković 62, Kulibali 90, Ndongala 90/

Ostende – Serkl Briž 2:0 (1:0)

/Siani 35 pen, Vilmet 90/

Vesterlo – Mehelen 1:1 (0:0)

/Molenbergs 56, Veselinović 78/

Muskron – Varegem 0:1 (0:1)

/Aneke 39/

Nedelja:

Gent – Standard 1:1 (1:1)

/Dejažer 15 - Kamagro 11)

18.00 Klub Briž – Genk

20.00 Lokeren – Kortrajk

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.