Krenuli golovi, remi Gane i Konga

Izvor: B92, 20.Jan.2013, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krenuli golovi, remi Gane i Konga

Reprezentacije Gane i DR Konga odigrale su nerešeno 2:2 (1:0) u prvom meču grupe B na Kupu Afričkih nacija.

'Crne zvezde' su došle su u vođstvo pogotkom Badua u 40 minutu, to je ujedno bio i prvi gol na ovogodišnjem Kupu nacija.

Na 2:0 je povisio Kvando Asamoa posle samo četiri minuta igre u nastavku i činilo se da su Ganjani blizu prve pobede na šampionatu. Međutim, Kongo se nije predao i preko Mputua u 53. smanjio na 2:1, da bi konačnih 2:2 postavio ,napadač Andrelehta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mbokani sa bele tačke u 69. minutu.

Od 19 časova na programu je drugi meč grupe B, a sastaju se Mali i Niger.

U subotu su odigrana prva dva meča na šampionatu. Domaćin Južna Afrika je odigrala bez golova sa Kape Verdeom, da bi isti rezultat bio viđen na drugom meču dana između Angole i Maroka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krenuli golovi, remi Gane i Konga

Izvor: OkRadio.rs, 21.Jan.2013, 10:55

Reprezentacije Gane i DR Konga odigrale su nerešeno 2:2 (1:0) u prvom meču grupe B na Kupu Afričkih nacija. 'Crne zvezde' došle su u vođstvo pogotkom Badua u 40 minutu, to je ujedno bio i prvi gol na ovogodišnjem Kupu nacija. Na 2:0 je povisio Kvando Asamoa posle samo četiri minuta igre u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.