Krenuli Španci – Rajo osvojio Almeriju

Izvor: B92, 11.Avg.2023, 21:31

Krenuli Španci – Rajo osvojio Almeriju

Počelo je novo izdanje španske LaLige utakmicom između Almerije i Rajo Valjekana u kojoj su gosti trijumfovali rezultatom 2:0 (2:0).

"Pčelice" su sve rešile u razmaku od devet minuta sredinom prvog poluvremena kada su viđena jedina dva pogotka na meču – oba iz penala.

Najpre je u 20. minutu Isi Palazon postigao prvi gol u novoj sezoni španskog prvenstva, da bi se osam minuta kasnije promenio izvođač najstrože kazne.

Priliku za gol sa 11 metara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobio je Rendi Nteka i iskoristio ju je za 2:0, što je bio i konačan rezultat susreta.

Odmah nakon drugog pogotka Almerija je imala dve velike prilike preko Babe Mohameda, te Luisa Suaresa, ali nije uspela da promeni rezultat.

Srpski reprezentativac Srđan Babić odigrao je ceo meč za Almeriju, dok je mladi srpski napadač Marko Milovanović proveo poslednjih desetak minuta susreta u domaćem timu.

LaLiga, 1. kolo:

Almerija – Rajo Valjekano 0:2 (0:2)

Palazon 20p, Nteka 28p

22.00 Sevilja – Valensija

Subota:

17.00 Sosijedad – Đirona

19.30 Las Palmas – Maljorka

21.30 Atletik Bilbao – Real Madrid


Nedelja:

17.00 Selta – Osasuna

19.30 Viljareal – Betis

21.30 Hetafe – Barselona


Ponedeljak:

19.30 Kadis – Alaves

21.30 Atletiko Madrid – Granada


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.