Krenula i Čuka: Cilj - plasman u Evropu

Izvor: Mondo, 11.Jan.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krenula i Čuka: Cilj - plasman u Evropu

Simo Krunić okupio je tim koji je odradio prvi trening na startu priprema za prolećni deo sezone u Superligi

Fudbaleri Čukaričkog zvanično su završili odmor i danas počeli pripreme za prolećni deo sezone. Simo Krunić okupio je ekipu, koja je potom odradila i prvi trening.

Na okupljanju su se pojavili svi igrači izuzev Nemanje Stevanovića koji će kasniti dva dana. Dojučerašnje saigrače pozdravio je i Petar Bojić, jedini koji je napustio klub, jer mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << istekao ugovor.

Sa Brđanima je trenirao i Luka Luković, koji bi uskoro i zvanično trebalo da postane prvo pojačanje kluba sa Banovog brda.

"Krenuli smo sa 26 igrača. Od onih koji su tu bili prošle godine, samo je Bojiću istekao ugovor, a priključio nam se Luka Luković. Još uvek nismo priključivali igrače koji su u našem omladinskom pogonu, ali će oni putovati zajedno sa nama na pripreme na Kipar. Tamo ćemo biti u prilici da vidimo da li je još neko od njih može trenutno da konkuriše za prvi tim. Opet, već sam pominjao da je izuzetno teško da možemo još mladih igrača da imamo u prvom timu, s obzirom da ih je već sada sasvim dovoljno", rekao je Simo Krunić.

On je potom predstavio detaljan plan priprema.

"Igraćemo samo jednu utakmicu do odlaska na Kipar, protiv Sinđelića 21. januara, najverovatnije na Adi Ciganliji. Nisu baš najbolji uslovi, moraćemo da očistimo terene na kojima ćemo trenirati, sneg gotovo svakodnevno pada. Imaćemo malo problema, ali više ćemo raditi na fizici, na snazi, tako da uslovi i nisu prioritet na početku", rekao je trener Čukaričkog.

Ekipa će raditi u Beogradu do 25. januara, kad će se preseliti na Kipar, gde će odraditi deo zimskih priprema.

Povratak je predviđen za 9. februar, a prvi meč u nastavku Superlige bi trebalo da odigraju 16. februara u Nišu protiv Radničkog.

Krunić je naglasio da cilj kluba ostaje isti - plasman u Evropu.

"Trenutno smo na četvrtom mestu, trudićemo se da tu ostanemo, to nam je cilj. Prema onome što smo do sada videli, najveći konkurenti će nam biti lučanska Mladost i Napredak. Nadamo se da ćemo ostvariti zacrtano, Čukarički po svemu zaslužuje Evropu. Već dve godine, sticajem raznim okolnosti nismo igrali međunarodna takmičenja, ali je Čukarički klub koji je to i ranije zasluživao", poručio je Krunić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.