Krasić se čuva za Real

Izvor: Glas javnosti, 12.Feb.2010, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić se čuva za Real

Britanski News Of The World osvanuo je sa naslovom: "Krasić odbija Liverpulovo interesovanje". U isto vreme, španski As kao naslov je izdvojio izjavu Krasićevog menadžera: "On hoće u Madrid".

Do pre neki dan, uporedo sa potpisivanjem ugovora sa Milanom Jovanovićem, Liverpul je bio tim koji je najglasnije isticao interesovanje za Miloša Krasića. To na Enfildu nije bila tajna, ali izgleda da je stiglo uljudno "ne" od strane srpskog fudbalera.

- Voleo bih da nosim isti >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << dres kao Jovanović. Ali to je zasada nemoguća misija. Obeštećenje koje je zacrtao moj tim (CSKA) je previsoko za engleskog giganta i, nadasve, ja imam drugačije ambicije - izjavio je Krasić, a preneo News Of The World.

Isti list dalje navodi da je Krasiću jasno da, posle poslednjeg poraza od Arsenala (0:1), Liverpul ima sve manje šanse da dogodine igra u Ligi šampiona, a ukoliko se to dogodi, velika je verovatnoća da će "redsi" ostati bez najvećih zvezda, Stivena Džerarda, Fernanda Toresa, Havijera Maskerana...

S druge strane, Krasićev menadžer Marko Naletilić izjavio je da su mnogi veliki klubovi zainteresovani za srpskog reprezentativca, ali da ni u jednom slučaju pregovori nisu otišli dalje od početka. On je dodao da Miloš, pre svega, razmišlja o Realu iz Madrida, ističući da je on u stvari igrač za takav tim. Sve to preneo je As.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.