Krasić ostaje u Juventusu

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jul.2012, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić ostaje u Juventusu

Italijanski mediji sad tvrde da je veoma moguće da Miloš Krasić ostane u Juventusu, iako se danima piše o njegovom odlasku.
Srbin je navodno oduševio trenera Antonija Kontea profesionalnošću na treninzima i partijom protiv Herte, a aplauzom je pozdravio gol koji je Krasić postigao u Berlinu.
Imajući u vidu da ni Krasić ni klub ne razmišljaju o pozajmici, već samo o prodaju, a da nije stigla nijedna ponuda koja bi zadovoljila obe strane, lako je moguće da Srbin ostane.
Juventus će se boriti na tri fronta naredne sezone, Konte će dosta rotirati sastav i možda bi Krasić ipak mogao da dobije priliku i solidnu minutažu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.