Krasić kod Mođija samo rezerva?!

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić kod Mođija samo rezerva?!

Bivši direktor Juventusa, Lućano Mođi, smatra da bi u njegovo vreme vođenja kluba Miloš Krasić bio samo rezerva u timu.

Mođi smatra da je Krasić, ipak, odličan igrač ali bi prednost dao veteranu Mauru Kamoraneziju, prenosi Blic.

- Krasić i Kvaljarela su dobri igrači, nema sumnje. Krasić je bolji od njih dvojice, ali bi Juventus trebalo da bude još uspešniji. Mislim da za Miloša ne bi bilo mesta u mom Juventusu. Ipak, bio bi sjajna rezerva - >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << poručio je Mođi.

Milijaš zahvalan Vidiću

Kaka se zahvalio Leonardu

Ronaldo se steriliše!

Novo poverenje Balaku

Kontroverzni bivši čelnik Torineza smatra i da bi ekipa trebalo da igra drugačije.

- Postoji velika razlika u načinu igre i ovo sa Krasićem nije isto ono što smo mi radili sa Kamoranezijem. Krasićeve sposobnosti dolaze do izražaja kada igraš na kontre, ali mi smo navikli da sateramo rivala u 16 metara i da budemo sve vreme tamo. Krasić u takvoj igri ne bi imao dovoljno prostora - dodao je Mođi.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.