Krasić kažnjen dve utakmice

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Okt.2010, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić kažnjen dve utakmice

Fudbaler Juventusa Klaudio Markizio rekao je da njegov saigrač Miloš Krasić nije imao nameru da teatralnim padom u kaznenom prostoru Bolonje natera arbitra da dosudi penal za torinsku ekipu.
Sudija je ipak svirao penal, koji je Vinčenco Jakinta promašio, a Krasić je naknadno kažnjen sa dve utakmice neigranja. Prvenstveni duel Bolonja-Juventus prošlog vikenda završen je bez golova.
- Miloš je dobar momak i siguran sam da nije imao nameru da prevari protivničkog igrača...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krasić nije želeo nikoga da prevari

Izvor: Beta, 27.Okt.2010

BEOGRAD, 27. oktobra 2010. (Beta) - Fudbaler Juventusa Klaudio Markizio rekao je u sredu da njegov saigrač Miloš Krasić nije imao nameru da teatralnim padom u kaznenom prostoru Bolonje natera arbitra da dosudi penal za torinsku ekipu...Sudija je ipak svirao penal, koji je Vinčenco Jakinta promašio,...

Nastavak na Beta...

Krasić nije želeo nikoga da prevari

Izvor: NaDlanu.com, 27.Okt.2010

BEOGRAD, 27. oktobra 2010. (Beta) - Fudbaler Juventusa Klaudio Markizio rekao je u sredu da njegov saigrač Miloš Krasić nije imao nameru da teatralnim padom u kaznenom prostoru Bolonje natera arbitra da dosudi penal za torinsku ekipu. Sudija je ipak svirao penal, koji je Vinčenco Jakinta promašio,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Markizio: Krasić nije želeo nikoga da prevari

Izvor: TV Avala, 27.Okt.2010

Fudbaler Juventusa Klaudio Markizio rekao je danas da njegov saigrač Miloš Krasić nije imao nameru da teatralnim padom u kaznenom prostoru Bolonje natera arbitra da dosudi penal za torinsku ekipu.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.