Krasić blistao u trijumfu Juventusa

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Okt.2010, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić blistao u trijumfu Juventusa


Ekipa Juventusa, uz odličnu partiju našeg Miloša Krasića, nastavila je da baca rivale na kolena, a poslednji u nizu su bili fudbaleri Lećea koji su napustili Torino sa četiri komada u mreži.
Srpski reprezentativac je bio raspoložen tokom celog meča, a rolu je krenuo pred drugi gol „stare dame”, koja je posle penala nad njim, udvostručila prednost.
Deset minuta kasnije, Krasić je prioigrao i Kvaljrelu, a izigravao je i pleja prilikom postavljanja konačnog rezultata kada je asistirao i ikoni kluba Del Pjera u 82.minutu.
U samo dva minuta, Fjorentina je primila dva gola, a Siniša Mihajlović pretrpeo još jedan poraz.
Na deset minuta pre poslednjeg zvižduka, ljubičasti su...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trijumf Juventusa u režiji Krasića, rasisti vređali Etoa

Izvor: Blic, 17.Okt.2010

Fudbaleri Juventusa su uz odličnu partiju Miloša Krasića savladali Leće sa 4:0 u sedmom kolu Serije A...Srpski reprezentativac je u ovom meču imao tri asistencije, najpre kada je posle sumnjivo dosuđenog penala nad njim Felipe Melo uvećao prednost „stare dame" na 2:0, a potom i nakon odličnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.