Krasić: Zadovoljan sam svojim igrama

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić: Zadovoljan sam svojim igrama

Krilni napadač Juventusa i rprezentativac Srbije, Miloš Krasić, kaže da je veoma zadovoljan svojom debitantskom sezonom u Italiji.

On je u Torino došao iz moskovskog CSKA na početku ove sezone i bio je sjajan u prvom delu, kada se činilo da Juve može do titule.

Ipak, u drugom delu odigrao je nešto slabije, kao i ceo tim, ali poslednje partije ulivaju nadu ''juventinima'', jer je Krasić dao dva gola na dva meča.

''Lično, zadovoljan sam svojom prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << godinom u Juventusu. Nedostajao mi je osećaj kada postigneš gol u poslednjih par meseci. Protiv Rome sam postigao najlepši pogodak u čitavojj sezoni, ali je partija celog tima bila po standardu Juventusa'', izjavio je naš reprezntativac.

Uveren je da nije sve izgubljeno.

''Još uvek možemo da postignemo važne ciljeve. Ostalo je još sedam utakmica i sve su odlučujuće'', kaže srpski reprezentativac.

Juventus je trenutno na 7. mestu u Seriji A, sa dva boda ispod Rome koja je na 6. mestu. U Torinu se nadaju da će stići do Lige Evrope, mada većina navijača smatra da je to potpuno nebitno, i da je sama činjenica da Juventus ponovo neće u Ligu Šampiona dovoljna da se sezona oceni kao promašaj.

Doduše, neke računice govore da Juve može serijom pobeda do četvrtog mesta, ali to je zaista minimalna mogućnost. Klub i pored gubitaka neće odustati od ulaganja, već su spremili novac za Bastosa, pokušavaju da dogovore transfer Montoliva, a iz sadašnjeg tima biće otkupljen Kvaljarela.

Takođe priča se da su spremni da se odreknu Bufona koga Roma silno želi, ali samo pod uslovom da doplate za Mirka Vučinića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.