Krasa otvorio dušu: Evo zbog čega nisam uspeo u Juventusu

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasa otvorio dušu: "Evo zbog čega nisam uspeo u Juventusu"

Za kratko je postao idol navijača, ali se njegova zvezda brzo ugasila. U čemu je bio problem?

Krasić je odigrao jednu sjajnu sezonu u Juventusu, mada ona nije bila dobra za klub.

Srbin je bio najbolji igrač slavnog Juvea dok na kormilo nije stigao Antonio Konte.

"On je promenio sve, u formaciji 3-5-2 za mene nije bilo mesta. Jednostavno, nije mi pružao šansu, bilo je nemoguće dokazati da zaslužujem mesto u toj situaciji. Nisam bio zadovoljan, morao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam da odem da bih igrao", kaže nekadašnji srpski reprezentativac koji se iz Italije preselio u Fenerbahče, ali ni tamo se nije naigrao.

On je iz Juventusa otišao baš kada je klub počeo svoju dominaciju. Osvojio je titulu pre odlaska, ali malo je igrao te sezone.

"Nisam bio zadovoljan, najgore je sedeti na klupi. Jasno da mi je bilo teško da odem, pogotovo sa ove distance, klub je od tada osvajao titule, ali i igrao Ligu šampiona. No, ne bih igrao", dodaje Krasić.

On veruje da Juve može da osvoji Ligu šampiona ove sezone.

"Da, jaki su, na ionako strašan tim dodali su Iguaina, Juventus može do samog kraja u Ligi šampiona", završio je Krasić koji sada igra u Poljskoj i ne ide mu loše u Granjsku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.