Kraljevski potez Reala: svi prvotimci poželeli zdravlje Muambi i Barsinom Abidalu

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevski potez Reala: svi prvotimci poželeli zdravlje Muambi i Barsinom Abidalu

Kada je život kolege u opasnosti, prava fudbalska rivalstva prestaju. Plašt suparništva se skida i srce izbija u prvi plan: neraskidivost je ono što je veće od međusobnog nadmetanja, a upravo to su pokazali igrači Reala pred meč sa Malagom (1:1). Za njih je Barsin Erik Abidal bio i ostao pre svega čovek, kolega koji se istim poslom bavi a kome je život u opasnosti jer mu zbog tumora sledi transplantacija jetre, pa tek onda večiti rival.

Upravo su sa porukama podrške >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Abidalu na svojim majicama istrčali na teren fudbaleri Reala, ali tom prilikom nisu poželeli oporavak samo fudbaleru ljutog suparnika.

Sa mislima i u Londonu, gde se za život bori fudbaler Boltona Fabris Muamba kome je pozlilo tokom meča sa Totenhemom, zbog čega je ta utakmica i prekinuta, fudbaleri "kraljevskog kluba" iz Madrida su i doskorašnjem mladom reprezentativcu Engleske poželeli brz oporavak.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Fudbaleri Rome pružili podršku Abidalu!

Izvor: Blic, 20.Mar.2012, 11:50

Podrška širom sveta ne prestaje da stiže na adrese Erika Abidala, čija je karijera dovedena u pitanje jer mora na transplataciju jetre, i Fabrisa Muambe, koji je doživeo srčani udar na terenu u subotu...Fudbaleri Rome su u ponedeljak uveče, pre meča sa Đenovom (1:0), na travu Olimpika istrčali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.