Kralj kao Maloun i MJ, Baksi pobedili Sparse

Izvor: B92, 26.Mar.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kralj" kao Maloun i MJ, Baksi pobedili Sparse

Košarkaši Klivlend Kavalirsa pobedili su Bruklin Netse sa 121:114, dok su Milvoki Baksi na svom terenu bili bolji od San Antonio Sparsa sa 106:103.

Lebron Džejms je još jednom neverovatnom utakmicom vodio svoj tim do pobede sa 37 poena, deset skokova i osam asistencija i doneo Kavsima petu uzastopnu pobedu.

Džejms je protiv Bruklina i deseti put u jednoj sezoni uspeo da postigne bar 2.000 poena i pridružio se Karlu Melounu i Majklu Džordanu kao velikanima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su to uspeli pre njega.

Pored Džejmsa se istakao i Kevin Lav sa 20 poena i 15 skokova. Džo Heris je ubacio 30 za Netse, ali se našao i na posteru kada je Džejms preko njega zakucao na kraju prve četvrtine.

Netsi su bacanjima Herisa došli do poena prednosti na šest minuta do kraja, ali je Klivlend ušao u seriju 8:0 koja je odlučila pobednika. Bruklin Netsi su 13. u istočnoj konferenciji sa skorom 23-51 dok su Kavalirsi treći sa 44-29.

San Antonio Sparsi su i dalje u zoni za plej-of iako su u nedelju uveče izgubili od Milvoki Baksa sa 106:103.

Baksi su krenuli bolje u prvoj deonici koju su završili sa +12 (27:15). Uporni Teksašani uspevaju da se vrate do poluvremena i izjednače, da bi u trećoj četvrtini Adetokumbo poveo svoj tim do nove dvocifrene prednosti.

Sparsi su pokušali da se vrate u poslednjoj četvrtini, Lamarkus Oldridž je pogađao skoro sve što je šutnuo, ali nije mogao sam. Dižonte Marej je na kraju imao šut za izjednačenje, ali je promašio i Sparsi su poraženi.

Janis Adetokumbo je imao 25 poena kod pobednika, Erik Bledso 23, a Lamarkus Oldridž je meč završio sa 34 poena. Sparsi su i posle

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.