Krajinović izgubio u Monpeljeu

Izvor: B92, 08.Feb.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović izgubio u Monpeljeu

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je protiv Tomaša Berdiha u četvrtfinalu turnira u Monpeljeu, rezultatom 7:6, 6:7, 7:5.

Berdih je posle izjednačene borbe prvi set dobio sa 7-3 u taj-brejku, za nešto manje od sat vremena.

Čeh nastavio dobro i poveo sa 1:0 u drugom setu. Odnos snaga između njega i Krajinovića bio je izjednačen sve do reultata 3:3 u gemovima, da bi Krajinović poveo u naredna dva gema.

Berdih je zatim imao prilike da meč >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << završi sa 2-0 u setovima. Međutim, Krajinović je napravio preokret oduzevši servis rivalu dok je servirao za meč. Filip je zaigrao bolje i susret odveo u novi taj-brejk koji je dobio sa 7:5.

Treći set je dobro počeo za Krajinovića, koji je stigao do šanse da meč završi sopstvenim servisom pri rezultatu 5:3, a prethodno je propustio dve vezane meč lopte prilikom servisa Čeha.

Berdih se reaktivirao dobrim servisima, napravio brejk i potpuno vratio u meč.

Prelomna tačka je bila pri rezultatu 5:5, kada je Tomaš Berdih uspeo da se odvoji i posle rutinski kompletira poslednji set sa 7:5, kada je završio meč novim brejkom.

Berdih će se u polufinalu sastati sa boljim iz meča između Conge i Šardija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berdih zaustavio Krajinovića u Monpeljeu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2019

Srpski teniser Filip Krajinović eliminisan je u četvrtfinalu ATP turnira u Monpeljeu, pošto je danas posle velike borbe izgubio od iskusnog Čeha Tomaša Berdiha 7:6 (7:3), 6:7 (5:7), 7:5...Berdih će u polufinalu igrati protiv pobednika duela Pjer-Igo Erber - Denis Šapovalov...Turnir u Monpeljeu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.