Izvor: Blic, 11.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za Radmanovića

Kraj za Radmanovića

Trener Sijetla Nejt Mekmilan razrešio je dilemu da li će Vladimir Radmanović biti spreman za nastavak serije polufinala Zapada sa San Antonijem.

- Ništa od igre, Vlade je završio duel sa Sparsima. Članak je otekao i ukoliko ne pobedimo San Antonio, plašim se da je Radmanović odigrao poslednji meč u plej-ofu - rekao je Mekmilan, čiji su momci rano jutros po našem vremenu igrali drugu utakmicu sa San Antonijem.

Radmanović je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ozbiljno povredio desni članak u četvrtom minutu druge četvrtine dok je pokušavao da zaustavi Brenta Berija.

- Pošteno je 'sredio' članak. Vlade nam je očajnički potreban, ali mi igrači ništa ne možemo da uradimo kako bi ga vratili na parket. Nedostajaće nam njegove trojke. U stvari, i možemo. Siguran sam da će ponovo zaigrati kada eliminišemo San Antonio za plasman u finale - dodao je bek Soniksa Antonio Denijels.

Stiv Neš je trofej najkorisnijeg igrača NBA lige proslavio pobedom Finiksa nad njegovim bivšim klubom Dalasom - 127:102. Junak meča u Arizoni bio je mladi Ameri Stodemajer koji je pored rekordnih 40 poena imao i 16 skokova.

Detroit je, takođe, lako prešao Indijanu 96:81, a Darko Miličić je igrao poslednja tri minuta, bez učinka.

Rezultati polufinala - istok: (1) Detroit - (6) Indijana 96:81 - 1:0 (Hamilton 28, B. Valas 21, 15sk, Miličić 0 za tri minuta - O’Nil 22, Džekson 15). Zapad: (1) Finiks - (4) Dalas 127:102 - 1:0 (Stodemajer 40, 16sk, Džonson 25, Neš 11, 13sk - Novicki 28, 13sk, Stekhaus 14). A. Pijevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.