Kraj sezone za Modrića?

Izvor: RTS, 19.Apr.2015, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj sezone za Modrića?

Fudbaler madridskog Reala Luka Modrić mogao bi propusti ostatak sezone zbog povrede kolena, prenosi španski AS.

Modrić je ligamente desnog kolena povredio na prvenstvenoj utakmici protiv Malage, koju je Real dobio sa 3:1, nakon duela sa protivničkim igračem u 58. minutu.
Real još nije saopštio o kakvoj povredi se radi, ali pretpostavlja se da će hrvatski reprezentativac pauzirati pet do >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << šest nedelja.
Modrić se u martu vratio na teren nakon pauze od skoro četiri meseca zbog povrede leve noge, koju je zarardio na utakmici između Italije i Hrvatske u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.
On je u dosadašnjem delu sezone u svim takmičenjima odigrao 25 utakmica i postigao jedan gol za Real.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj sezone za Luku Modrića

Izvor: B92, 19.Apr.2015

Fudbaler madridskog Reala Luka Modrić mogao bi propusti ostatak sezone zbog povrede kolena, prenosi španski AS...Modrić je ligamente desnog kolena povredio na prvenstvenoj utakmici protiv Malage, koju je Real dobio sa 3:1, nakon duela sa protivničkim igračem u 58. minutu...Real još nije saopštio...

Nastavak na B92...

Problem za Real, kraj sezone za Modrića

Izvor: Blic, 19.Apr.2015

Fudbaler madridskog Reala Luka Modrić mogao bi propusti ostatak sezone zbog povrede kolena, prenosi španski "AS"...Modrić je ligamente desnog kolena povredio na prvenstvenoj utakmici protiv Malage, koju je Real dobio sa 3:1, nakon duela sa protivničkim igračem u 58. minutu...Real još nije saopštio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.