Izvor: MozzartSport.com, 02.Feb.2021, 00:55

Kraj sezone za Matipa, Klop je zato doveo dvojicu

Peh za još jednog defanzivca šampiona Engleske

Problemima Liverpula sa povredama ove sezone nema kraja, a Ahilovu petu Redsa definitivno predstavljaju štoperi. Posle Virdžila van Dajka, koji je u oktobru na susretu sa Evertonom doživeo težu povredu usled koje je okončao sezonu još jesenas, i novembarske povrede Džoa Gomeza, novi udarac za defanzivnu liniju šampiona Engleske predstavlja vest da je takmičarska godina gotova i za Žoela Matipa.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />Defanzivac je zadobio povredu prošlog četvrtka na utakmici protiv Totenhema posle duela sa Sonom, a detaljnim pregledima ustanovljeno je da ga očekuje višemesečna pauza usled koje će propustiti ostatak sezone.

"Nažalost Žoel će biti odsutan do kraja sezone, ali se očekuje da se oporavi do priprema za početak naredne", izjavio je Jirgen Klop.

Povreda defanzivca predstavlja težak udarac za Redse, ali ga je u dobroj meri amortizovala kupovina Bena Dejvisa i Ozana Kabaka fudbalera koji igrju upravo na deficitarnoj poziciji. Međutim, glavni problem za novajlije iz Totenhema i Šalkea predstavljaće što će odmah biti bačeni u vatru.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.