Kraj sezone za MKV-a

Izvor: MVP.rs, 08.Mar.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj sezone za MKV-a

Mladi plejmejker Baksa će zbog povrede kuka ranije završiti sezonu.

Majkl Karter Vilijams će morati sezonu u NBA ligi da završi ranije, zbog problema sa levim kukom, koji zahtevaju operaciju. Procenjuje se da će mladi košarkaš sa terena odsustvovati oko tri meseca, što znači da će biti spreman za početak nove sezone.

Karter Vilijams je ove sezone u proseku beležio 11.5 poena, uz 5.1 skokova i 5.2 asistencija, ali njegove partije nisu bile ubedljive, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << pa je često utakmice počinjao sa klupe. Kako je Džejson Kid nedavno odlučio da veću ulogu u ogranizaciji napada podari Janisu Adetokunbu, koji mu je uzvratio sa tri dabl-dabl učinka, pitanje je kakva budućnost u Milvokiju čeka Kartera Vilijamsa.

(foto: Jeff Hanisch-USA TODAY Sports)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.