Kraj sezone za Fabija Aurelija

Izvor: B92, 24.Apr.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj sezone za Fabija Aurelija



Fudbaler Liverpula Fabio Aurelio propustiće tri nedelje zbog povrede mišića, zbog čega možda neće igrati do kraja sezone. "Razgovarao sam sa lekarom i ova vrsta povrede zahteva najmanje tri sedmice oporavka. Biće veoma teško Fabiju da zaigra ponovo ove sezone. To je veliko razočarenje, jer je igrao jako dobro ove godine", rekao je menadžer Rafael Benites.

Bek Liverpula iznet je sa terena u meču Lige šampiona protiv Čelsija u utorak, kada je na njega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << startovao Džo Kol. Zbog te povrede na teren je istrčao Jun Arne Rise, koji je u finišu meča postigao autogol za izjednačenje londonskog kluba na 1:1."

Jedina šansa da Aurelio ove sezone zaigra je ako se Liverpul plasira u finale Lige šampiona, ali bi imao problema da se oporavi na vreme za meč u Moskvi 21. maja.

Fabio Aurelio je ponikao u Sao Paolu, a 2000. godine je ostvario transfer u Valensiju. Na Mestalji je proveo narednih šest sezona i osvojio dva nacionalna prvenstva i UEFA kup. Godine 2006. poptisao je ugovror s Liverpulom na insistiranje Rafe Benitesa. Za reprezentaciju Brazila odigrao je dve utakmice i postigao gol.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Aureliju tri nedelje pauze, sezona verovatno gotova

Izvor: Press, 24.Apr.2008

Fudbaler Liverpula Fabio Aurelio propustiće tri nedelje zbog povrede mišića, zbog čega će možda propustiti i ostatak sezone..

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.