Kraj prelaznog roka: Partizan sve jači, Garido u Zvezdi, Bekam u PSŽ-u!

Izvor: Blic, 31.Jan.2013, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj prelaznog roka: Partizan sve jači, Garido u Zvezdi, Bekam u PSŽ-u!

Nema više čekanja. Prelazni rok se završava baš danas, a kao što i sami znate - "fudbalska pijaca" u takvom danu dostigne svoj vrhunac. Sve što se pričalo tokom prethodnih mesec dana, sve što se dogovaralo, za šta se cenkalo, sada će morati da dobije svoj epilog. Pratite baš to - uživo uz Blicsrport.rs!

12:25 - Kakav transfer! Bekam u Pari Sen Žermenu!

Ako se obistine informacije do kojih je došao BBC, Pari Sen Žermen će imati sjajnog lidera >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u svojoj ekipi: stiže Dejvid Bekam!

Bekam je slobodan nakon završetka saradnje sa Los Anđeles Galaksijem, a BBC-ev novinar Ben Smit je na Tviteru objavio da je Bekam krenuo put Pariza kako bi potpisao ugovor sa "svecima".

Evo kako je "Beks" igrao u 2012:

12:05 - Kratko iz Nemačke Nirnberg angažovao Mua Kanazakija iz Džej-ligaša Nagoje. Ovaj 23-godišnjak igra na poziciji ofanzivnog veznog i imaće veliku podršku u sunarodniku Hirošiju Kijotakeu koji već nastupa za Nirnberg.Štutgart je doveo 22-godišnjeg Rumuna Aleksandrua Julijana Maksima iz Pandurija. Nastupa u veznom redu i, iako su mu tek 22 godine, već je četiri puta igrao za reprezentacijuGrojter Firt je u završnim pregovorima sa Debrecinom oko angažovanja 24-godišnjeg zadnjeg veznog Jožefa Varge

11:57 - Mariga u Parmi

Za našeg vernog čitaoca koji svaki put "otvori" ovaj blog komentarom "Forza Parma" evo jedne vesti.

Mekdonald Mariga se vratio u Parmu iz Intera, na pozajmicu do kraja sezone. Kenijac je tako po treći put u karijeri stigao u Parmu, u koju je po prvi put došao 2007. iz Helsinborga. Bio je svojevremeno na korak od prelaska u Mančester siti, ali nije dobio radnu dozvolu za nastupe u Engleskoj.

11:42 - Vigan vratio univerzalca Šarnera

Paul Šarner ponovo će igrati za Vigan.

Ovaj 32-godišnji univerzalac, koji je bio u "Latiksima" od 2006. do 2010, stiže iz Hamburga na pozajmicu do kraja sezone. Podjednako dobro se snalazi u odbrani i veznom redu.

11:25 - Baloteliju Milanov dres sa brojem 45

I zvanično, Mario Baloteli je novi fudbaler Milana.

"Milan saopštava da je iz Mančester sitija u svoju ekipu doveo Marija Balotelija, sa kojim je potpisan ugovor do 30. juna 2017. godine", saopštili su roso-neri, koji su naveli da će 22-godišnji napadač nositi dres sa brojem 45.

11:01 - Šta nas čeka u nastavku dana?

Prilično toga.

Pari Sen Žermen se bacio u potragu za novim veznim igračem. Da li je to Danijele de Rosi, kako javljaju francuski mediji? "Sveci" svakako imaju dovoljno novca.

Prelazi li Radamel Falkao negde? Spominju se mahom engleski klubovi... To bi stvarno bio spekakularan transfer, gde god da je naredna destinacija sjajnog golgetera.

U kom klubu će karijeru nastaviti nekada najbolji fudbaler sveta, Kaka?

Ima tu još kandidata za transfere, biće ih svakako u poslednjem danu prelaznog roka, zato ostanite uz Blicsport i prvi saznajte.

10:51 - Bergamp opet "tobdžija"!

Naslov zvuči fenomenalno, ali se Denis Bergkamp ipak neće vratiti u dres nakon što se penzionisao, već ga čeka jedna druga uloga i to u klubu u kome je ostavio sjajan utisak.

Prema pisanju britanske štampe, upravo bi nekadašnja zvezda holandske reprezentacije i Arsenala mogao opet među londonske "tobždije" i to kao prvi čovek omladinske škole, umesto Lajama Brejdija.

10:26 - Garido na Marakani

Pored "večitog rivala", jača se i Crvena zvezda. Reprezentativac Hondurasa Luis Fernando Garido (22) danas će stići na Marakanu.

Njegova pozajmica je već dogovorena, a biće ozvaničena kada prođe lekarske preglede. Potom sledi kratka pauza u njegovim kontaktima sa crveno-belima, kojima će se ovaj zadnji vezni i definitivno priključiti 8. februara kada završi sa trenutnim reprezentativnim obavezama.

10:11 - Šta se važno desilo juče?

Zdravko Kuzmanović prešao u Inter, Kinezi tuže Drogbu jer je samovoljno otišao u Galatasaraj, Vukić u PAOK-u, Kutinjo potpisao za Liverpul, Baloteli stigao u Milan...

Sve to su samo neki od detalja koji su obeležili pretposlednji dan prelaznog roka, a kako je on protekao uz Blicsport.rs blog uživo podsetite se klikom ovde.

Duhovit komentar našeg čitaoca :) arsenal-ftw Četvrtak, 31. 01. 2013. 10:07

Neregistrovan Korisnik

Danas je zadnji dan prelaznog roka ili kako bi Arsenalovi navijaci nazvali ovaj dan:cetvrtak :)

10:06 - Rodić iz OFK Beograda ide u Zenit!

Milan Rodić, levi bek OFK Beograda, karijeru nastavlja u ruskom Zenitu!

Više o ovom transferu mladog reprezentativca Srbije možete pročitati nakon što kliknete ovde.

10:02 - Partizan silovit u finišu: stižu Luka i Kojić!

Silovito je Partizan ušao u finiš prelaznog roka, postigavši dogovor sa Radom oko dolaska Nemanje Kojića i Predraga Luke, koje samo još detalji dele od današnjeg prelaska u Humsku!

Više o njima dvojici, uz desetominutne video-analize, možete pogledati nakon što kliknete ovde.

10:00 - Doš'o je i taj dan!

Dobar dan i dobrodošli na poslednje izdanje Blicsport.rs bloga uživo posvećenog ovom zimskom prelaznom roku u fudbalu!

Za one koji ne znaju, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za fudbalske transfere, informacije, izjave, zanimljivosti i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu, ali biće tu i pikanterija, fotografija i video snimaka. Sve to - u tradicionalnom izdanju bloga uživo na Blicsport.rs!

Ne zaboravite da bilo koji unos koji vidite na blogu "podelite" sa svojim prijateljima na Fejsbuku i Tviteru, a i da mi u redakciji možemo ubaciti vaše komentare direktno u blog, kao i vaših "tvitova" koji sadrže #transferi u sebi.

Ovo je taj dan koji smo svi čekali - krećemo!

Povezane vesti: Transferi: Inter doveo Kuzmanovića i Dinamovog Kovačića, stigao Baloteli! Transferi: Baloteli u Milanu, Medo Kamara ide u Bolton, Brazilac blizu Partizana! Uživo: Malaga traži 40 miliona za Iska, Drogba u Galati, gde je Baloteli? Transferi: Drogba potpisao za Galatasaraj, Bekam šalje Džerarda u Galaksi! Transferi: Anelka stigao u Torino, PSŽ i "Najk" kupuju Runija?


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EUFORIJA U PARIZU: Bekam potpisuje do ponoći!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jan.2013

Poslednjeg dana prelaznog roka odjeknuće jedna prava transfer bomba! Pari Sen Žermen kroz nekoliko sati trebalo bi da ozvanični saradnju sa engleskim superstarom Dejvidom Bekamom! Kako piše BBC, ali i skoro svi ostali mediji na Ostrvu, veteran koji od odlaska iz Los Anđeles Galaksija nema klub,...

Nastavak na MozzartSport.com...

KRAJ ZIMSKOG PRELAZNOG ROKA: Baloteli, Bekam i Vilijan ispred svih

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jan.2013

  Budite uz MOZZART Sport i prvi se informišite o dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Podsetimo se i transfera koji su završeni i zaokupljali su pažnju javnosti tokom januara. Najbolji psoao je napravio Galatasaraj dovođenjem Veslija Snajdera i Didijea Drogbe. Okončana je i saga o Mariju Baloteliju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Uživo: Bekam igra za decu Pariza, Maksimović u Fulamu, Garido u Zvezdi!

Izvor: Blic, 31.Jan.2013

Nema više čekanja. Prelazni rok se završava baš danas, a kao što i sami znate - "fudbalska pijaca" u takvom danu dostigne svoj vrhunac. Sve što se pričalo tokom prethodnih mesec dana, sve što se dogovaralo, za šta se cenkalo, sada će morati da dobije svoj epilog. Pratite baš to - uživo uz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.