Kraj prelaznog roka!

Izvor: Mondo, 31.Avg.2016, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj prelaznog roka!

Prelazni rok u najvećim ligama sveta je završen, ali nas u jutarnjim časovima možda čeka potvrda još nekih transfera.

Kraj letnjeg prelaznog roka!

Klubovi će na transfere fudbalera morati da sačekaju do zimskog prelaznog roka u januaru, pošto je večeras zvanično završen onaj duži u toku kog klubovi "opuštenije" i više kupuju.

U toku jutra nas očekuje verovatno još nekoliko potvrda transfera, pa za sada ne znamo da li je Aksel Vicel zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Juventusu, da li je Nasri potpisao za Sevilju i još mnogo toga. Za one zvanične, konsultujte naš lajv koji je pratio transfere tokom čitavog dana.

Pažljivo čitajte, bilo je mnogo promena!

Foto: MONDO - Mario Milojević

NAJNOVIJE:

00.00 KRAJ!

23.58Musa Sisoko i zvanično u Totenhemu! Pet godina, 30 miliona funti! Opširnije!

23.50 Kad smo kod "Valensije", posle Elijakvima Mangale koji je stigao u toku dana, u Valensiju je u toku noći stigao još jedan poznati štoper. Na "Mestalju" iz Rusije dolazi Ezekjel Garaj (29)j koji je potpisao četvorogodišnji ugovor, ali nije poznato koliko je Zenit zaradio!

23.49 Možda nisu uspeli da dovedu Sisoka, ali zato na Gudison park stiže Ener Valensija iz Vest Hema. Na pozajmicu!

23.45 Izveštaji iz Engleske govore da je Totenhem sve završio oko trideset miliona vrednog transfera Muse Sisoka iz Njukasla, ali se još uvek čeka zvanična potvrda jednog od dva kluba. Sisoko je odbio Everton koji je bio spremio i privatni avion za njega!

23.35Nikola Maksimović je i zvanično najskuplji srpski fudbaler svih vremena. Opširnije!

23.14 Prema izveštajima iz Španije u trku za Aleksandra Kataija sada se uključio i španski Alaves koji je ove sezone ušao u Primeru. Još malo je ostalo do kraja prelaznog roka, pa ćemo videti da li će fudbaler Zvezde završiti u Selti, Deportivu, Alavesu ili nekom drugom klubu! Opširnije ovde!

23.12 U Vojvodinu je stigao desni bek. O kome se radi, čitajte ovde!

22.42Uroš Spajić takođe napušta Tuluz i ide u Anderleht. Opširnije ovde!

22.25 Islam Slimani, napadač Sportinga, stiže u Lester. On će za 27 miliona funti pojačati prvaka Engleske.

22.17 Oskar Kardozo stiže u Olimpijakos, a Kristofer Samba u Panatinaikos.

21.56 Dok čekamo vesti iz Evertona o Sisoku, za to vreme se Kristal Palas raspituje za njihovog centralnog vezistu Džejmsa Mekartija (26) koji bi Everton mogao da napusti za 6-7 miliona funti.

21.30Musa Sisoko je pred transferom u Everton. Tokom dana spominjali su se i Čelsi, Totenhem, VBA, a videćemo ko će pobediti.

21.20 Srpski napadač Aleksandar Pešić ima novi klub. Igraće u Italiji, detaljnije ovde!

20.45 Mario Baloteli je novi fudbaler Nice. Opširnije ovde!

20.35 Golman Espanjola Pau Lopez pojačao je Totenhem. On dolazi na jednogodišnju pozajmicu.

20.15 Grčki bek Vasilis Torosidis (31) napustio je Romu i potpisao višegodišnji ugovor sa Bolonjom.

20.00 Još četiri sata do kraja prelaznog roka!

19.58David Luiz (29) je i zvanično stigao u Premijer ligu. Više o detaljima - OVDE!

19.40 Lazar Marković (22) ide iz Liverpula na pozajmicu. Ovde čitajte o njegovom novom klubu!

Foto: MN Press

19.25 Crvena zvezda dobija pojačanje u napadu na poziciji napadača. U pitanju je Srđan Vujaklija koji stiže iz Borca. Opširnije ovde!

19.18 Ovo se ne viđa često... Čelsi je Juventusu pozajmio Huana Kvadrada (28) i to na čak tri godine! Kolumbijac je i prošle sezone igrao u Juventusu kao pozajmljeni fudbaler, a u Čelsi je stigao u zimu 2015. godine iz Fiorentine, ali se nije "naigrao".

18.46 Brat najskupljeg igrača sveta Pola Pogbe, Florentin Pogba (26), na meti je dva premijerligaška kluba. Njega žele Hal siti i Sanderlend, a do kraja dana trebalo bi da bude poznato gde će on nastaviti karijeru. Treći brat iz familije Pogba - Matijas, potpisao je danas ugovor sa Spartom iz Roterdama. Više o tome ovde!

18.19 Iskusni golman Milana Dijego Lopez (32) prošle sezone je izgubio mesto među stativama od talentovanog Điđija Donarume, a da i ovu godinu ne bi presedeo na klupi pozajmljen je Espanjolu.

18.13 Filip Senderos (31), nekadašnji igrač Arsenala koji ima i srpske korene, potpisao je za Rendžers.

18.02 Iskusni bek Alvaro Arbeloa nalazi se u Londonu gde je na lekarskim pregledima uoči prelaska u Vest Hem. Biće to njegov povratak u Premijer ligu posle sedam godina pošto je u Real stigao iz Liverpula.

17.55 "Viola" potvrdila transfer levog beka u Čelsi. Opširnije ovde!

17.50 Stouk se pojačao na poziciji štopera, pa je potom prodao dosadašnjeg standardnog člana odbrane. Holanđanin Bruno Martins Indi (24) stiže na pozajmicu u Stouk iz Porta, dok je klub napustio Filip Volšajd (27) i potpisao za Volfsburg. Nije poznato koliko je engleski klub zaradio

17.40 Aktivni su i na jugu Srbije. Radnički iz Niša dobio je dva pojačanja poslednjeg dana prelaznog roka. Klub je doveo štopera Aleksandra Ignjatovića (28), dete Radničkog koje dolazi iz Honveda, koji će dres Nišlija nositi narednih godinu dana. Potpisan je ugovor i sa ruskim napadačem Ramazanom Isaevim (18) koji je ponikao u Torpendu iz Armavira i nastupao za Dinamo iz Bresta. Potpisao je ugovor na tri godine.

17.33 Arsenal je pozajmio Džeka Vilšira (24). Odbio je Milan i Romu - ostaje u Premijer ligi!

Foto: Guliver/Getty Images/Shaun Botterill

17.09 Iz tabora Partizana očekuju se vesti o odlasku ili dolasku napadača, a za to vreme crno-beli su potpisali profesionalni ugovor sa Savom Petrovim (1998), koji igra u špicu ili na krilu, dok je njegov vršnjak defanzivac Nikola Dukić napustio klub i potpisao za Kjevo.

17.02 Galatasaraj nastavlja sa dovođenjem fudbalskih veterana, pa je za ovaj turski klub potpisao Najdžel de Jong (31). Iskusni Holanđanin se vraća posle kratke epizode u američkoj MLS Ligi, a praviće društvu saigraču iz reprezentacije Vesliju Snajderu... Da Galata nije prodala Felipea Mela, ko bi smeo da krene u prodor protiv ove turske ekipe

16.48 Novi veliki transfer u Premijer ligi, a nisu u pitanju klubovi koji se bore za vrh tabele. Dejvid Mojes odlučio je da razbije kasu i da iz Lorijenta angažuje vezistu Didijea Ndonga koga će Sanderlend platiti velikih 13.5 miliona funti. Ovaj momak rođen 1994. godine u Gabonu najbolje se snalazi na poziciji defanzivnog veznog.

16.23 Ofanzivac Arsenala Serž Gnabri (21) reprezentativac Nemačke, preselio se u Bundesligu. Iako je bilo nagoveštaja da će u Bajern, on će nastaviti karijeru u Verderu. Na nedavnim Olimpijskim igrama u Riju igrao je u finalu protiv Brazila i vratio se kući sa srebrnom medaljom. U Engleskoj je živeo od 2011, kada je još kao kadet prešao među "tobdžije" iz Štutgarta, u kojem je prethodno proveo pet godina.

16.15 U Engleskoj traje "čistka" Pepa Gvardiole, koji se rastao i sa Samirom Nasrijem.

16.11 Vest i iz Humske: Portal "Mozzart sport" objavio je da je napadaču Partizana Nikoli Đurđiću propao transfer u Malme, jer se klubovi nisu dogovorili.

16.05FK Crvena zvezda potvrdila je povratak mladog golmana Filipa Manojlovića sa pozajmice iz Bačke. Na svom sajtu je ozvaničila da se priključio ekipi Miodraga Božovića. Da li to znači i rastanak sa Damirom Kahrimanom?

15.52 Aktivan je i subotički Spartak Ždrepčeva krv, koji je uz vezistu Nikolu Kovačevića (pozajmljen od Vojvodine) doveo i iskusnog golmana Aleksandra Kesića (29)

15.48 Za promenu, jedan transfer u srpskom fudbalu - Ognjen Ožegović vratio se iz Kine i potpisao jednogodišnji ugovor sa Čukaričkim.

15.38 I ponovo - Čelsi! Antonio Konte našao je i levog beka u Firenci. Bivši učenik Reala vraća se u Englesku.

15.13 Neumorni Čelsi ne odustaje od vraćanja Davida Luiza. Pari Sen Žermen je odbio prvobitnu ponudu od 35 miliona evra, ali će Antonio Konte tokom popodneva poslati još jaču ponudu.

14.55 Engleski golman Džo Hart mnoge je iznenadio selidbom u Torino. Evo nekoliko razloga zašto je odabrao da iz Mančester sitija pređe baš u taj klub.

14.48 Bogati Mančester siti je uporan i ne odustaje od igrača koji mu jednom kažu "Ne". Tako su "građani" i danas nekoliko puta slali ponudu od čak 40 miliona evra za francuskog tinejdžera Kilijana Mbapea, tinejdžera rođenog 1998. godine, koji je ovog leta ušao u prvi tim Monaka.

14.35 Takođe, kao što je bilo najavljeno, Brazilac Gabrijel Barbosa "Gabigol" (20) potpisao je ugovor sa Interom na pet sezona. Do ovog leta, on je igrao za čuveni Santos, a tokom aktuelne pauze u prvenstvu predvodiće napad reprezentacije svoje zemlje u duelu protiv Ekvadora. Veliko pojačanje Milaneza.

14.16 Sada je zvanično: Mančester siti definitivno je pozajmio Stouku svog napadača, Vilfreda Bonija. Snažni napadač iz Obale slonovače igrao je za "građane" od zime 2015, kada je plaćen Svonsiju 30 miliona funti. Nastupio ne na 46 utakmica i postigao 10 golova.

14.10 Kuva u Engleskoj, gde Čelsi ponovo otima igrača Totenhemu ispred nosa! To je već radio, a sada se sprema za novi pokušaj, vredan 30 miliona evra.

13.46 Najnovije iz Humske - ipak ne odlazi Nikola Đurđić, već Valeri Božinov?!

13.40 Poslednja vest iz Italije - Čelsi je ponudio precrtanogSeska Fabregasa Milanu, a "roso-neri" su najavili da će odgovoriti na to do 15.00 časova.

13.35 Štoper Mančester sitja Elakvim Mangala na putu je ka Valensiji, gde će nastaviti karijeru kao pozajmljen igrač. Očigledno je da će grupa igrača na koju Gvardiola ne računa do ponoći naći nove klubove.

13.31 Sada je zvanično. Džo Hart definitivno je novi golman Torina. Pogledajte kako je izgledao doček Engleza u Italiji.

13.23 Prema poslednjim informacijama iz Španije, još jedan tamošnji klub zainteresovan je za Aleksandra Kataija. Saznajte o kom članu Primere se radi.

13.04 Dok se Lazar Marković sa reprezentacijom priprema za početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, portugalski novinari vraćaju ga u Lisabon, ali u redove Sportinga.

12.49 Poslednje informacije iz Francuske: Mario Baloteli je pred potpisom ugovora sa Nicom. Posrnuli centarfor, nekada velika nada Italije, dobio je dozvolu Liverpula da traži novi klub i danas će sigurno zadužiti novi dres. Da li će to uraditi na Azurnoj obali?

12.35 Prema pisanju Bi-BI-Sija (BBC), još jedan član šampionskog tima Mančester sitija mogao bi da ovog leta napusti Englesku. U pitanju je Samir Nasri (29), koji je po svemu sudeći blizu prelaska u Sevilju. Francuz je član "građana" od 2011. godine, ali mu je minutaža u poslednje tri sezone sve manja i manja. Prošle sezone se dugo lečio od povrede tetive i zato je odigrao samo osam mečeva.

12.24 Gde će Džek Vilšir? Nekada velika nada Arsenala i engleskog fudbala napušta London u potrazi za minutažom, a prema poslednjim vestima, mogao bi da pređe i u Romu.

12.20 Pročitajte više informacija o sve izvesnijem povratku Davida Luiza u Čelsi!

12.08 Dok se iz Crvene zvezde i Partizana očekuju konkretne informacije, iz Vojvodine stiže poruka: "Nema prodaje 'večitima', nema rasprodaje i hoćemo titulu"

11.59 Ukrajinski napadač Jevgenij Konopljanka definitivno je napustio Sevilju i prešao u Šalke. Brzonogi ofanzivac živeo je u Andaluziji od 2015, kada je prvi put posle osam godina otišao iz matičnog Dnjepra. U dresu Sevilje odigrao je 54 utakmice i postigao devet golova.

11.52 Francuski vezista Musa Sisoko pred potpisom je za Totenhem. Fudbalski savez njegove zemlje dozvolio mu je da napusti pripreme kako bi u Londonu kompletirao transfer iz Njukasla među "pevce".

11.45 Pogledajte kako je engleski golman Džo Hartdočekan u Torinu, gde će postati član tima Siniše Mihajlovića do kraja sezone.

11.38 Engleski klubovi potrošili su rekordnu MILIJARDU funti!

11.29 Nemački reprezentativac Bastijan Švajnštajger javno je poručio da će Mančester junajted biti njegov poslednji klub u Evropi i toga se očigledno i dalje drži. Engleski novinari saznali su da je Nemac odbio otvorenu ponudu Sportinga, sa garantovanim nastupima i minutažom.

11.21 Ajaks je u finišu prelaznog roka doveo zaista zvučno pojačanje. Iz Tventea je u Amsterdam stigao ofanzivni vezista Hakim Zijeh (23), Marokanac rođen u Holandiji, za koga su ovog leta bili zainteresovani i Dortmund, Šalke, Roma, Lester, Fenerbahče... Ipak, on je odabrao "kopljanike", nakon što je za Tvente prošle sezone odigrao 33 utakmice, postigao 17 golova i 10 puta asistirao.

11.13 Zvanična potvrda stiže iz Turske. Bešiktaš je potpisao Gokhana Inlera iz Lestera. Centralni vezista nije imao veliku minutažu u jedinoj, šampionskoj sezoni među "lisicama", pa se zato prvi put odselio u zemlju za koju je nastupao u U-21 uzrastu..

11.09 Kada je u pitanju Srbija, i dalje se osluškuju vesti iz najvećih klubova. Iskusni Miroslav Radović napustio je Partizan, a veliko iznenađenje bi bilo i da sredinu ne promeni i Aleksandar Katai, najbolji igrač Zvezde. Transfer "desetke" crveno-belih u Selti se, međutim, zakomplikovao, pa se u igru umešala i moskovska Lokomotiva.

11.05 Jutrošnja štampa u Evropi najviše prostora daje nagoveštenom prelasku Belgijanca Aksela Vicela iz Zenita u Juventus, kao mogućem povratku Davida Luiza u Čelsi iz Pari Sen Žermena.

Svi tračevi, nagađanja, spekulacije i proverene informacije u vezi sa transferima širom Evrope proći će ove srede test istine.

U ponoć između srede i četvrtka, prelazni rok biće završen i tada ćemo saznati da li će se dogoditi poslovi najavljeni na svim stranama Starog kontinenta, ali i u Srbiji, gde je najveća pažnja usmerena ka najvećim klubovima - "večitim" rivalima.

Ostanite uz MONDO.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KRAJ PRELAZNOG ROKA: Srbin glavna zvezda, nekoliko bombi i preokreta u Engleskoj!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016

Gotovo! Prelazni rok u većini evropskih liga je završen, a po običaju najzanimljivije je bilo u Engleskoj!..Ništa manje i u Italiji gde se s nestrpljenjem čekalo da li će Nikola Maksimović stići u Napoli, odnosno Aksel Vicel u Juventus. Srbin je uspeo, ali je Belgijanac posle više od pola dana...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.